22 вересня 2021 17:51
2

Екс-гравець "Барселони" і переможець Ліги чемпіонів поступив на тренерські курси в Києві

При Центрі ліцензування УАФ триває перша сесія слухачів курсів з отримання тренерської ліцензії категорії "А" УЄФА серед футболістів, які відіграли на професійному рівні більше семи років. Вона дає право очолювати команди Першої ліги.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, серед 17-ти слухачів-переможець Ліги чемпіонів 2009 року у складі іспанської "Барселони" Олександр Гліб з Білорусі. Також на курси надійшли такі імениті українські гравці, як Тарас Михалик, Павло Дитина, Кирило Ковальчук, Вадим Сапай, Віталій Комарницький, Олександр Ковпак та інші.


а першій сесії з лекціями виступали такі відомі фахівці, як Валерій Шамардін, Олександр Головко, Олександр Лисенко, Костянтин Фролов. У майбутніх тренерів заплановане стажування в елітних українських клубах, а третя сесія пройде в Туреччині, де багато команд СНД будуть готуватися до весняної частини сезону.


За наявною інформацією, вартість курсу навчання, після закінчення якого в серпні 2022 року випускникам будуть вручені ліцензії категорії "А" УЄФА, — 43 тисячі гривень (1600 доларів).


Фото: ФК БАТЕ

Записался на курсы физруков к Сабо и эксперту Морозову.
Алиев недавно получил там диплом тренера
Сховати
tori4, у нас просто дешевле чем везде и Глебу ближе к дому.