21 вересня 2021 09:53

Ширер вважає "Челсі" фаворитом АПЛ

Екс-форвард "Ньюкасла" Алан Ширер пояснив, чому вважає "Челсі" фаворитом англійської прем'єр-ліги в нинішньому сезоні.


"Чемпіонський гонка в прем'єр-лізі тільки починається, проте "Челсі" вже виглядає як команда, яку буде дуже складно зупинити.


Коли в першому таймі "Тоттенхем" серйозно погрожував їх воротам, обидва центральні захисники "синіх" виглядали дуже надійно, особливо Тіаго Сілва, якого я вважаю найкращим гравцем матчу. Він забив їх перший гол, який почав розгром, і просто виглядав впевненим у всьому, що робив.


У цьому сезоні Зіграно лише 5 матчів, але "Челсі" вже зіграв з "Арсеналом", "Ліверпулем" і "Тоттенхемом" і набрав сім очок в цих матчах.


Коли вони втратили очки, зігравши внічию з "Ліверпулем", вони весь другий тайм грали вдесятьох. Це показує, наскільки вони сильні морально, а також добре підготовлені до захисту.


До того, як в цьому розіграші чемпіонату вперше вдарили по м'ячу, я вважав "Челсі" фаворитом у боротьбі за чемпіонство, бо думав, що Ромелу Лукаку робитиме різницю в атаці після того, як вони упустили занадто багато моментів в минулому сезоні.


Лукаку - не єдина причина, по якій вони такі грізні-вони виграли Лігу чемпіонів у травні без нього – але його прихід означає, що у них немає слабкої ланки в команді, і вони також сильні з точки зору глибини складу.


Приклад цього - можливість випустити такого сильного гравця, як Канте, з лавки запасних в матчі з "Тоттенхемом". Їх тренер не тільки бачить, де щось не працює у грі, але і володіє достатньою якістю гравців на лавці, щоб змінити ситуацію на краще.


Наступне випробування "Челсі" буде в суботу проти "Манчестер Сіті" в Лондоні, але це їх не збентежить. В минулому сезоні під керівництвом Тухеля вони обіграли "Сіті" тричі, в тому числі числі і у фіналі Ліги чемпіонів. Я впевнений, що він знову буде готовий до поєдинку з Хосепом Гвардіолою", - сказав Ширер.