18 вересня 2021 21:56
3

Артем ФРАНКОВ: "Що повинен був вирішувати суддя після підказки ВАР і того, що побачив на екрані сам? Не розпускай Рибалка руки - і не було б приводу"

Головний редактор журналу " Футбол "Артем Франков прокоментував пенальті у ворота "Олександрії" в матчі з "Динамо".


"Че, пенальті не було? Був. Чи не розпускай Рибалка руки - і не було б приводу. Тебе хтось змушував хапати Гармаша за футболку?!


Що повинен був вирішувати суддя після підказки ВАР і того, що побачив на екрані сам? Від воріт призначити? Штрафний на користь Олександрії? Вимкніть емоції, хоча б спробуйте це зробити! Вболівальників Динамо, до речі, це теж стосується.


Коротше, на хрін цю лірику - 90 плюс п'ята хвилина, не хочу, щоб так вирішувалося... а як ти хочеш-малою кров'ю на чужій території? Пам'ятаємо, проходили. Правда, сеча по трубах вже понеслася, Заграва пiдгорiвших пуканiв встало над містами України... шкода.


Олександрія дуже симпатична команда, великі молодці - ось в цьому плані шкода і чудово грав Білика, і відкриття нашого тренерського цеху Гуру. Але, вибачте, моментів у Динамо (Циганкова і навіть ледь вийшов Вітіньо) було предостатньо ... Шо, знову я вам не догодив?!".

Не, ну судья мог как Монзуль, дать по жк Гармашу и Рыбалке и назначить угловой (когда игрок тянул Родригеса за волосы:)
Объективно говоря нарушение было. Но футбол такая игра, в котором не принято ставить пенальти за каждое нарушение в штрафной. Если бы нам дали такое пенальти, мы бы возмущались не меньше Александрии.
Та мог бы свиснуть угловой та и все. То как он судим весь матч, то я б не удивился.