13 вересня 2021 08:05
6

Перед стартом Ліги чемпіонів сайт УЄФА склав досьє на "Динамо": назвали лідера і висхідну зірку

Перед завтрашнім стартом групового раунду Ліги чемпіонів-2021/2022, сайт УЄФА склав спеціальні досьє на кожного з учасників, пише zbirna.com.


Оскільки першим від України боротьбу в турнірі почне київське Динамо, яке завтра на НСК Олімпійський прийме Бенфіку (22.00), ми і почнемо саме з команди Мірчі Луческу.

Ключовий футболіст

Ключовим гравцем Динамо названий Віталій Буяльський: "Різнобічний півзахисник помітно виріс під керівництвом Луческу, який знайшов йому ідеальну позицію на полі — хавбека з елементами гри відтягнутого форварда. Завдяки своєму постійному руху і пошуку вільного простору в поєднанні з найнебезпечнішими прискореннями 28-річний Буяльський перетворився на системоутворюючого гравця, забивши дев'ять голів і зробивши стільки ж результативних передач в 35 матчах минулого сезону", — пише сайт.

Головне придбання

Головним посиленням команди напередодні старту в ЛЧ автори сайту назвали венесуельського нападника Еріка Раміреса: "Кияни не демонстрували великої активності на трансферному ринку, але підписання 22-річного нападника збірної Венесуели виглядає багатообіцяючим. У чемпіонаті Словаччини - 2020/21 він забив 16 голів при семи асистах за ДАК-1904", — пише сайт.

Висхідна зірка

У Динамо автори радять звернути увагу на захисника Іллю Забарного: "Наймолодший гравець збірної України у фінальних стадіях великих турнірів. У першому турі Євро-2020 він вийшов проти Нідерландів у віці 18 років і 285 днів. Лише у вересні центральний захисник дебютував на дорослому рівні, а зараз без нього неможливо уявити ні чемпіонів України, ні збірну країни", — йдеться в досьє.
Не стал бы Рамирес вторым Гильермо
Сховати
Кепа, Гильерме хоть трёшку Карпатам положил, а бы вторым Роберто Нанни не стал.
Сховати
RBaggio, таких как он положил Карпатам, у нас мало кто ложил) Приход Шевы ему перекрил воздух.
Сховати
J e r a D, очень хороший игрок был, жаль что в ДК не сумели найти ему применение. Как обычно, сколько таких прошло через динамовских "ассов"!
Кепа, хай буде Рінконом ))
Если будут из него делать Беседина - будет жо...