7 вересня 2021 16:37
2

Едмар: "Якось мені не продали хліб, сир і ковбаску, так як я не знав мову"

Колишній півзахисник «Таврії» Едмар розповів, що його вiдмовились обслуговувати в продуктовому магазині.


«Я жив на Севастопольській вулиці, під квартирою був продуктовий магазин. Я завжди любив хліб, сир і ковбаску - зробити бутерброд. Увечері поїсти з чаєм або кавою - звичайна справа. Вирішив сам піти і купити все це. Прийшла моя черга, але я не знав, як говорити «сир», «ковбаска» і «хліб». Я просто показував пальцем, а дівчина не захотіла мене обслуговувати.


Вона запитує: «Що ти хочеш?» Я показую пальцем, але вона каже: «Ні. Все, йди. Наступний». Вона не обслужила мене і я пішов. Я так засмутився, адже просто хотів поїсти. Гроші у мене були. На наступний день я поїхав в супермаркет і там вже купив. Цей магазин був просто ближче до дому.


Десь через 3 роки ця жінка все ще працювала там, а я вже розмовляв російською. Вона знала, що я футболіст - зовсім інше ставлення було. Я її запам'ятав і запитав, чому 3 роки тому вона мене не обслужила. Вона відповіла, що навіть не пам'ятає мене, і вибачилася. Ну ви уявіть, до вас посеред роботи приходить якийсь хлопець і починає пальцем показувати: «Це, це і це», - сказав Едмар.


Фото: "Металiст 1925"

Любой человек, казах, узбек, Беларусь, украинец может оказаться в такой ситуации в чужой стране. Кому-то выгодно раздувать тему расизма, причём в одностороннем порядке - белых по отношению к чёрным.
не, ну наш чувак) хлеб сыр колбаска, и 150 грамм)