20 травня 2021 15:14
2

Николай МАТВИЕНКО: "У нас только пять выходных было, а у ребят из "Динамо" - вообще два или три"

Захисник збірної України Микола Матвієнко розповів про хід тренувального процесу в команді в рамках підготовки до Євро-2020.


Учора підопічні Андрія Шевченка в Харкові провели п'ятий день навчально-тренувального збору. Футболісти відпрацьовували фізичні вправи, грали «один в один» та вдосконалювали командний контроль м'яча. Захисник Микола Матвієнко поділився своїми враженнями від роботи на зборі.


«У нас лише п'ять вихідних було, а у хлопців із «Динамо» — взагалі два чи три. Тому поступово вливаємося в процес і щодня збільшуємо навантаження. Але втоми немає, така робота. Сподіваюся, що до другого збору підійдемо в повній готовності.


Наш тренерський штаб усе дуже добре, якісно пояснює. Із першого дня розуміємо, що треба робити, тому ніяких проблем немає. Ми зібралися раніше, ніж інші збірні, і, напевно, у тренерів є план роботи на цей відрізок часу. Наша справа — рухатися за цим планом. Маю надію, що це принесе нам позитивний результат.


У нас буде чотири вихідні, і я планую провести їх у родинному колі. Адже надалі буде тривалий період у від'їзді», — сказав Микола Матвієнко.

Ошибаешься Николай, у динамовцев был всего один день на восстановление между последней игрой и сборами.
Сховати
Hector, ну ничего, у легионеров вообще еще последняя игра впереди и они этому только рады, особенно Зинченко. Лучше сыграть в финале, чем раньше приехать в сборную. Ну выйдут на Бахрейн почти одни отдохнувшие кроты, зато у нас Кубок Украины)