25 лютого 2021 19:30

Вторая лига. Цепь тренерских пертурбаций, сборы подолян в Турции, селекция "Буковины"

У поточному сезоні в «Перемоги» буде вже третій головний тренер. Розпочинав чемпіонат дебютант групи «Б» під орудою олімпійського чемпіона Євгена Яровенка. У листопаді його замінив Павло Таран — син відомого в минулому нападника. Проте й він протримався біля керма недовго, бо в лютому «Перемогу» очолив 29-річний Дмитро Рябий, який раніше грав за цю команду. Під його керівництвом дніпряни провели вже три спаринги.


Змінився керманич і ще в одній команді цієї групи — «Нікополі». Замість згаданого вже Яровенка, який перейшов сюди з «Перемоги», «містян» тренуватиме Сергій Воробей, що раніше працював у «ВПК-Агро».


Свій перший нового року контрольний поєдинок провела «Буковина», яка зіграла внічию — 2:2 з «Буковиною» U-19. Тренувальним процесом керує Євген Коваленко, який останніми роками працював в академії «Дніпра» й «Перемозі», однак контракту з буковинцями він ще не підписував. На перегляді в чернівецькій команді перебуває 12 потенційних новачків.


А от представники Хмельницької області, «Епіцентр» та «Поділля», вирішили заключний етап підготовки до весняної частини чемпіонату провести в Туреччині. Команда з Дунаївців поповнила свої лави лише одним зимовим новачком — захисником Євгеном Захарченком з «Агробізнесу». На перегляді перебувають півзахисник Даніель Раулюк із «Буковини» та нападник Ілля Терещенко, відомий за виступами за «Діназ» та низку словацьких клубів. Більшу активність на трансферному ринку проявляють сусіди з «Поділля», які вже узаконили свої стосунки з Володимиром Савошком, Станіславом Mораренком, Ігорем Карпенком, Mиколою Павлюком та Владиславом Бондарем.


Насамкінець додамо, що минулого тижня «Черкащину» залишив головний тренер Анатолій Безсмертний.