18 лютого 2021 09:42
4

Алексей АНДРОНОВ: "Многие считают, что "Динамо" Лига Европы не особо нужна, и команда ей пожертвует, но..."

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Росії, Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч 1/16 фіналу Ліги Європи сезону-2020/21 «Динамо» Київ – «Брюгге».

- У Лізі Європи київське «Динамо» починає свій шлях в плей-оф матчем з «Брюгге». Досить цікаве протистояння, враховуючи, що не так давно ці команди змагалися за путівку в Лігу чемпіонів, і тоді «Динамо» не вдалося пройти «Брюгге», не вдалося скласти гідну конкуренцію.

Але зараз зовсім інше «Динамо». На мій погляд, дуже багато що змінилося – дуже досвідчений тренер Мірча Луческу, який прекрасно розуміє, що і як потрібно робити. Багато хто вважає, що «Динамо» Ліга Європи не особливо потрібна, що «Динамо» нею пожертвує, але я думаю, що Луческу не дозволить команді розслабитися, тому що важливо тримати її в тонусі.

Хороші виступи в Лізі Європи допомагають «Динамо» і в чемпіонаті зберігати потрібний настрій. Повернувся до лав форвард Артем Бесєдін, добре зіграв в першому матчі після відновлення УПЛ. Я думаю, що «Динамо» в хорошому настрої підходить до цієї гри.

Коефіцієнт на перемогу «Динамо» з форою (0) – 1,86. Букмекери не дуже добре усвідомлюють, хто тут фаворит в цьому матчі, тому такі обережні коефіцієнти дають. Я думаю, що «Динамо» на своєму полі в холодну погоду, а в Києві дуже холодно, цілком може «Брюгге» обіграти.
Андронов оказывается дуже гарно размовляет на щирым....
Динамо добряче завинило коєфіцієнту України,так що зообовязані рвати.
І хто це так вважає?
Сховати
Кепа, я) не то чтоб совсем забьют на ЛЕ, но чуток могут. Есть мнение что победа в чемпе приоритетнее. За ЛЕ денег мало дают, даже на этой стадии. Замахнуться на победу врядли сможем с нынешним составом, поэтому если ставить вопрос "или...или" то могут и подзабить в угоду чемпионату.