5 грудня 2020 18:26
2

Александр ПОВОРОЗНЮК: "Кто ответит за украденную победу "Ингульца"?"

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк вважає, що у клуба вкрали перемогу. Саме так він прокоментував гру «Львів» - «Інгулець», яка завершилась з нічийним рахунком 1-1.


«Що тут коментувати? В нас вкрали перемогу! Упереджене суддівство у матчі було видно не озброєним оком. Це якесь суддівське свавілля! Не зарахували гол Мкомоли. Не дали червону за руку у карному майданчику. Не дали червону за фол останньої надії на Сітчінаві. Дали можливість "Львову" зберегти обличчя. Не зарахували чистий гол Коваленка. Нехай подивляться повтори. Мені мої співробітники телефонують, що у перерві до арбітрів заходив спортивний директор ФК "Львів". Що він там робив? Він не має права туди заходити! Вже не вперше судді допомагають нашим суперникам. Мені телефонують колеги, вболівальники і розповідають, що в нас вкрали 3 очки. Вкладати гроші в футбол не хочеться після таких матчів. Ми ніколи не працювали і не будемо працювати з суддями. Може саме тому до нашого клубу таке ставлення? Можливо, комусь не хочеться бачити наш клуб в УПЛ? Але ми будемо битися за кожен бал і обов'язково засмутимо усіх наших недорозичливців", - відповів Олександр Поворознюк в телегам-каналi Iтгульця.

"Нехай подивляться повтори."
Я один прочитав:
"Нехай подавляться потвори" ))))
Треба наказати суддю, бо таке безладдя буде тривати вічно. Тільки хто ж це зробить, коли в країні судова система не працює, в тому числі і в спорті. А Інгульцу бажаю триматись і успіхів, не дивлячись ні на що. Нема бажання дивитись такий футбол, добре що хоч не пізно вечером