9 листопада 2020 11:15
4

Мирон МАРКЕВИЧ: "У "Шахтера" в матче с "Динамо" было больше фарта"

Своїми враженнями від матчу «Динамо» - «Шахтар» з bookmaker-ratings.com.ua поділився колишній наставник збірної України Мирон Маркевич.


«У матчі «Динамо» - «Шахтар» до певних подій була рівна гра, яка проходила в основному в центрі поля, але потім помилка динамівського воротаря Нещерета, а за нею і необґрунтований фол Сидорчука визначили долю поєдинку.


Будучи тренером, я любив жорсткість своїх гравців, але в даному випадку я не розумію, навіщо робити такі підкати в середині поля, тим більше, будучи досвідченим виконавцем. Таке враження, що Сидорчук міг і ногу відірвати Корнієнку, футболістові, який тільки почав грати на високому рівні і викликатися до збірної України.


При рівних складах у другому таймі у «Динамо» було б більше шансів для того, щоб врятувати поєдинок. Але про це ми можемо тільки гадати.


Що стосується складу «Динамо», то я б не сказав, що кияни були аж надто обмежені в кадровому питанні. Так, було складно з замінами, але з твердих футболістів основи був відсутній лише Миколенко. Не потрібно нагнітати обстановку. Зараз непередбачувана ситуація і головним тренерам складно щось визначати та впливати на загальну картину.


Думаю, що боротьба в чемпіонаті буде тривати, оскільки і «Шахтар» зараз не вражає в порівнянні з минулим сезоном. У минулому поєдинку у «гірників» було просто більше фарту», – заявив Мирон Маркевич.

Мирон МАРКЕВИЧ: "У "Шахтера" в матче с "Динамо" было больше Монзуль"
" з твердих футболістів основи був відсутній лише Миколенко" - маразм у договорнякевича присутній
Мироне, як тренер ти "вмер" вже давно... Коли відсутність 16 (!) гравців, які могли (мали би) бути кращі функціонально (!!!) на дату зустрічі, для тЕБЕ не грає ролі... Це, або профанація (див. вище), або звеличення - перемоги кротів.
Я більше схиляюсь до "роздвоєння особистості". Що й природньо для чоловіка-найманця...(
ви чуєте шо воно меле?.. тільки Миколенко є основним??????????? дибіл кончений.