18 квітня 2019 12:40
3

Фанат "Зари": "Полицейские в Петрово били нас со словами "Ложись, Бандера!"

Півфінальний матч Кубка України між першоліговим «Інгульцем» і вищоліговою луганською «Зорею» запам'ятався не лише сенсацією, а й побиттям у середині другого тайму фанатів приїжджого клубу.


За підсумками інциденту поліція заарештувала вісьмох луганських ультрас. Усіх їх після складання протоколів пізніше випустили.


«Ніколи б не подумав, що через п'ять років після перемоги Революції Гідності правоохоронці собі таке дозволятимуть, - каже один із арештованих Владислав Овчаренко, який до того провів рік у полоні у бойовиків так званої «ЛНР».


«Але більше всього пригнічує те, що поліцейські били наших хлопців зі словами «Ложись, Бандера!». А також історія, яка пов'язана безпосередньо зі мною. Вже в автозаку розговорилися з тими, хто нас затримав. Я розказав їм свою історію, що за свою проукраїнську позицію рік просидів у полоні «ЛНР». Знаєте, якою була їхня реакція? «Слишком мало вы отсидели в ЛНР, долб...бы».


Владислав Овчаренко з друзями збираються притягнути поліцейських, дії якими вони вважають незаконними, до відповідальності.

Если им так нравиться ЛНР так может "визу" им надо выдать на годик.
Зазеркалье какое-то... Некоторых непуганых долбо***бов слишком мало война затронула.
Там колхоз колхозом управляет.