27 вересня 2018 14:17
5

Юрий ШЕЛЕПНИЦКИЙ: "Не понимаю позиции Ракицкого, а имя Тимощука даже не хочу называть"

Экс-івзахисник Буковини, Чорноморця та Трабзонспора Юрiй Шелепницький, який взяв участь в історичному матчі збірної України, жорстко критикує Тимощука та Ракицького.


Про Ракицького


– А ось цього я взагалі не розумію. Що це за позиція така? Що ти цим хочеш показати, хлопче? Хто ти і що ти? Ти граєш за національну збірну країни. За тебе вболівають тисячі людей, які хочуть почути від тебе Гімн – то хоча б рота розкрий. Поклади руку на серце принаймні…


Про Тимощука i Трійкe найкращих капітанів в історії збірної України


– Буду суб'єктивним у своєму виборі, хоча є об'єктивні факти. Наприклад, Тимощук провів за збірну понад 140 матчів, але згодом зробив такі речі, після яких потрапляння у топ-трійку – неприпустиме. Не хочу навіть його імені називати…

Тому на перше місце я поставлю Олега Романовича Лужного – це обов'язково. Залізний капітан. Лідер, який міг гаркнути, повести за собою. На другому місці – Шева. На третьому – Ротань. Руслан мені імпонує як професіонал і як людина.

Я відверто кажучи, взагалі не розумію навіщо ракицький у збірній України?? Він не любить Україну і відверто це показує, то навіщо його запрошують? Він не такий вже крутий футболіст, можна і без нього грати!
У Тимощука за сборную 140 матчей, но ценность этих матчей разная. Примерно в половине из них Толик выходил на замену лишь на 3-5 минут.
Сховати
Евгений, суть в том что толик пид*р по сути, а сколько он минут играл и в каком матче это уже второй вопрос )
Сховати
The Cure, Я не против вашей формулировки.
The Cure, Я полностью с вами согласен. Особенно это странно когда ведет себя так западенец. Все-таки они никогда не воспринимали ни совок ни рашку... Но Толик очень любит деньги..