13 квітня 2018 11:19
1

Роберто МОРАЛЕС: "Несмотря на различные прогнозы, сейчас киевляне прогрессируют и прибавляют в игре"

Напередодні матчу 27-го туру української Прем'єр-ліги між донецьким "Шахтарем" та київським "Динамо" відомий тележурналіст, коментатор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" та ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес дав футбольному порталу FootBoom ексклюзивний прогноз на цей поєдинок.


Зокрема, у своєму прогнозі Роберто зазначив:


- Незважаючи на різні прогнози, зараз кияни прогресують, додають у грі. Розкриваються молоді футболісти. А "Шахтар" псля зими став більш ефективним у чемпіонаті, чого не було раніше за часів Фонсеки. За складом донецька команда сильніша. Це банально, але факт. В цьому матчі я ставлю на чисту перемогу "Шахтаря", а також очікую чогось трешачкового - типу вилучення.

Без креативного Шапаренка, який не прийме участі в грі, навіть не знаю за рахунок чого і кого кияни будуть створювати моменти і будувати свою гру в нападі. Одному Циганкову важкувато доведеться. Це дуже добре було видно в попередніх іграх, коли "Динамо" з Шапаренком і без демонструвало абсолютно різний футбол. Чи випадкова травма Миколи, яку він зазнав в попередній грі чи ні, важко відповісти. Збіг обставин? Не знаю.