13 грудня 2017 14:50
4

Николай НЕСЕНЮК: "Почему о датах международных жеребьевок известно за год, а о украинских сообщают за несколько дней?"

Глава департамента «Динамо» по работе со СМИ Николай Несенюк выразил недовольство регламентом Кубка Украины.


"У понеділок відбулося жеребкування наступного раунду футбольних єврокубків. Це сталося за чотири дні після завершення групових турнірів Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Жеребкування півфіналу Кубка України, учасники якого визначилися на тиждень раніше, відбудеться десь у березні. Саме так повідомила про це Федерація футболу України.


Як наслідок — учасники єврокубків заздалегідь знають суперників і планують відповідну підготовку. Півфіналісти Кубка України не знають нічого. Хоча є різниця: одна річ готуватися до гри з командою другої ліги, інша — до поєдинку із "Динамо" чи "Шахтарем".


Звідки така різниця? Чому про дати жеребкувань усіх офіційних міжнародних футбольних турнірів відомо щонайменше за рік, а про дати жеребкування українських футбольних змагань нам повідомляють лише за кілька днів? Причина проста — різниця у регламенті. Регламент змагань УЄФА чітко вказує, коли мають відбутися жеребкування. А в регламенті, точніше у Положенні про Кубок України, про дати жеребкувань нічого не написано.


Чому так? Чому вітчизняні футбольні чиновники регулярно залишають у наших регламентах різних розмірів "щілини", що роблять можливими численні зловживання? Хіба в них немає європейських зразків?


Мати мого однокласника працювала у нашій школі прибиральницею. Вона щодня давала синові гроші на цукерки та морозиво. Ці гроші вона знаходила під час ранкового прибирання в щілинах підлоги шкільного буфету. Скільки саме було грошей у тих щілинах, і чи довго це тривало — не знаю. Забув запитати. Згадав лише тепер, коли побачив у регламенті Федерації футболу чергову "щілину". - написал Николай Несенюк.

ледачі.
Ответ простой : _ Чтобы шарики не успели остыть! )))
Да потому, что Украина пропитана КОРРУПЦИЕЙ...
Последний абзац о чем вообще?)