23 травня 2016 16:22
10

Гладкий примерил футболку "Динамо" на стадионе имени Лобановского

28-річний нападник Олександр Гладкий підписав контракт із ФК «Динамо» (Київ).


Угода розрахована на три роки та вступає в дію з 1 липня 2016 року. Бажаємо Олександру вдалої кар'єри і забитих м'ячів у складі «Динамо» (Київ)!


Чесно кажучи ви тут всі таки специ. Ледве стримуюсь, щоб не обматюкати вас всіх. Вам не похер як він грав до того часу. При тому що грав пристойно. Просто бракуввло довіри від циганів луческу і рамоса в дніпрі. Луческу всю дорогу довіряв ще більш деревяним адріану і ферейрам. Що говорити, якщо навіть брандау він більше награвав ніж Гладкого. При тому що починав він ефектно і ефективно під час першоного приходу, так і після Карпат почав весело. Йому потрібно довіри. Та при тому що в нас немає нападників. Та це смішно щоб чемпіон країни не мав жодного нападника в списку кращих бомбардирів. Ярмоленко не нападник а вінгер. А молоді хай доказуюь на тренуваннях. Ребров собі не ворог
Після Шацькмх в гас не було достойних напів. А згадайте як завжди на нього гнали за реалізацію моментів. А тепер вмі плачемо за ним і тими часами. Запмятайте такого чуття як має Гладкий на голи немає ніхто в країні. Так порить моменти але порить той хто їх створює. Ігуаїн і Бензема ще не так порять, і топ нападники. Запамятайте він на довірі буде розривати сітки воріт. В нулячих карпатах забивав 15 голів за сезон, а тут кращі хави країни будуть створювати моменти. Все в нього получеться. Згадаєте цей комент після сезону. І не давіть на нього.
Зараз заплачу. І не від радості. І не так тому що Гладкий перейшов, а тому, що явно Хльобас свій шанс не отримає, а гратиме оцей баобаб.
Нет слов ето просто пи...ц. Я в шоке, как по мне то даже Хлебаса вернуть было б лучше.
ДЛя него она мало значит ...сколько он этих маек понапримерял ..
ну что, не подведи возложенные на тебя ожидания!
Они еще и издеваются...
А Гладкий, часом, срне не подпевал?..
а где мячик? который набывают и оп на шею та голову подкидуют и ловят?
Сховати
Дмитрий, если б Гдадкий начал набивать мячик, он бы улетел на трибуны в лучшем случае
Сховати
Дід Панас, до трибуны ещё надо добить)))