21 серпня 2015 17:25
6

Руководство ФК "Горняк-Спорт" обратилось к президенту ФФУ по поводу потенциальной конфликтной ситуации на матче с "Динамо"

Скандал назріває навколо кубкового матчу між комсомольським "Гірником–Спорт" та «Динамо". Зараз клуби ведуть відчайдушну письмову cуперечку стосовно динамівських ультрас. У вівторок, 18 серпня, "Динамо" надіслало листа в Комсомольськ, в якому повідомило, що не планує організований виїзд своїх вболівальників. Однак, в тому ж листі, за підписом віце-президента Олексія Семененка зазначається, що за його інформацією підтримати «Динамо» самостійно приїде півтисячі ультрас, і столичний клуб просить господарів провести усіх фанатів на стадіон.

З так званою "неорганізованою групою" "Динамо" офіційно делегує клубного офіцера безпеки Анатолія Беньковського. Однак, керівництво "Гірника-Спорт" відмовляється пропустити на стадіон 500 ультрас, керуючись статтею 11, пунктом 3.5 Регламенту змагань, в якій зазначено, що клуб-господар зобов'язаний забезпечити гостей відведеним сектором на стадіоні лише у разі офіційної заявки від клубу-суперника і надати 5% квитків від загальної кількості місць. В даному випадку – це 125 перепусток. Але аж ніяк не півтисячі, про які просить "Динамо".

Відтак, "Гірник-Спорт" звернувся за роз'ясненнями до Федерацію футболу. У листі до президента Андрія Павелка клуб із Комсомольська наголошує, цитата: "представники "Динамо" і ФФУ в неформальних розмовах стверджують, що якщо ми не пустимо ультрас на стадіон, то це може обернутися великими негативними наслідками для міста і клубу. Складається враження, що у такий спосіб готується провокація навколо цього матчу і особисто проти нашого клубу". Кінець цитати. Відповідь від ФФУ керівництво "Гірника-Спорт" планує отримати вже сьогодні.


По материалам канала "Футбол 1"

Удивляет почему Динамо имея свой канал в ютуб,не транслирует все свои матчи в ютубе???К примеру я болельшик Динамо с 1985 года,проживаю в Беларуси и не могу(особо и не хочу)смотреть трансляции по каналу Футбол,потому как коментаторы там дибилы,извените за выражение.
Сховати
Vlad1985, прежде чем что то писать,вы бы разобрались в данном вопросе.Вот вам ссылка.
https://www.youtube.com/watch?v=B0-B6ltovkY
Сховати
Санчо, это кубковый матч показывают,а матчи чемпионата транслируются в ютубе???
Сховати
Vlad1985, наверное, это бы вызвало конфликт с телевизионщиками, покупающими права на трансляцию.
Vlad1985, не знаю как все, но матч с Карпатами точно транслировался на Ютубе, довелось смотреть именно там, причем в очень даже приличном качестве.
Надеюсь, наши ультрас докажут своим поведением перепуганному Горняк-Спорту и Комсомольску, что они не просто адекватные, а достойные люди. И весь этот "хипишь" напрасен.
ЗЫ. Комсомольск пора переименовать