28 липня 2015 16:31
2

Игроки "Карпат" поддержали патриотический флешмоб (+ФОТО)

Тиждень тому футболіст національної збірної України і дніпропетровського «Дніпра» Роман Зозуля став ініціатором флешмобу, що з кожним днем набирає все більшої популярності. Суть такої акції – дуже проста і водночас надзвичайно корисна. Кожен учасник флешмобу перераховує 1000 гривень на реквізити благодійного фонду «Народна армія», засновником якого є саме Роман Зозуля. Після цього благодійник фотографується з написом «Я допомагаю українській армії» і передає естафету у соцмережах. 

За кілька днів учасниками благодійної акції стали десятки футболістів, журналістів і громадських діячів. Гравці львівських «Карпат» не залишилися осторонь – ініціатива Зозулі сприйнялася «зелено-білими» з чималим ентузіазмом.

«Я отримав естафету від колишнього віце-президента «Карпат» і коментатора Віктора Вацка» – каже Олег Голодюк. Саме йому випала честь стати першим гравцем львівської команди, який взяв участь в акції. «Раніше читав про флешмоб Зозулі і залюбки погодився на пропозицію Віктора. Крім того, я написав Роману і подякував йому за його ініціативу. Гравець «Дніпра» у відповідь висловив подяку футболістам «Карпат», які згодом долучилися до акції. Хоча дякувати потрібно не нам, а тим хлопцям, які постійно перебувають на передовій. Насправді, те, що зробили ми – це дрібниця. Щоденно мінімум тричі перечитую новини і першим ділом слідкую за інформацією зі сходу України» – зізнається Олег. 

Голодюк каже, що станом на сьогодні приблизно 80 відсотків футболістів «Карпат» вже взяли участь у флешмобі. «Я передав естафету Худобяку і Ксьонзу, а вони – іншим хлопцям» – додав Олег. 

Денис Кожанов отримав естафету не від партнерів по команді, а від свого агента Костянтина Нестеренка. «Для мене тема війни є особливою, адже у моєму рідному Маріуполі живе багато близьких мені людей, з якими я щоденно спілкуюся. Після перерахування коштів я передав естафету Михайлу Сергійчуку і Артуру Карнозі» – каже Денис.

«Я наразі ще не встиг перераховувати гроші, але обов’язково це зроблю» – запевняє Артур. «Я не особливо розуміюся на справах політичних і телевізор взагалі не дивлюсь. Але розумію, що наша армія не є забезпеченою належним чином. Тому вважаю, що допомога людям, які цього потребують – річ дуже правильна. У такі скрутні часи потрібно простягати руку допомоги» – каже Карноза.

Володимир Костевич також отримав естафету від агента Костянтина Нестеренка. «Як на мене, допомога армії – це справа всього народу. Футболісти не можуть стояти осторонь цього. Не завжди вдається зосереджуватися лише на футболі. Війна стосується кожного» – вважає захисник «Карпат».

Долучився до акції і Амбросій Чачуа. «Дуже хочу, щоб у нашій країні панував мир. Вважаю, що саме наші воїни стоять на його сторожі. Тому гроші – це найменше, чим ми можемо їм допомогти» – підсумував хавбек «левів».

 

 

Леоненко, АЛЛЁ - а в ответ - тишина: он вчера не вернулся из ...(паба?!)
Сховати
Не вспоминай имя дебила в суе, а то приснится)))