8 червня 2015 22:03
5

Милевский повстречался со Срной (ФОТО)

Нападающий "Хайдука" Артем Милевский в своем Instagram выложил совместное фото с капитаном донецкого "Шахтера" и сборной Хорватии Дарио Срной.

"Рад тебя встретить", - подписал снимок украинец.

Між іншим,свого часу Срна мав шанс потрапити крім трьох німецьких клубів також і в Динамо. Думаю, якби він стільки років програв би в Д (К) як і в Шахтарі, то так само відстоював би інтереси свого клубу. А що до професійних якостей Даріо -- питань немає. Так, що коли я читаю типові обзивання деяких наших "боліл" типу : " Впереди на гейпараде шла Даша Серливая".... у мене виникає відраза до таких "патріотів"Динамо (К). Люди не повинні втрачати людського обличчя -- що і доказує предоставлене фото. А всі публічні епатажні заяви як Срни, так і Мілі -- це все ШОУ , гра на публіку.
Сховати
"Типові обзивання", на мою думку, у людей здебільшого з'являються після переглядів мат чів з м'яко кажучи брудною грою даного персонажу. Багато хто вважає його нормальним хлопцем в житті, але от на полі він діаметрально протилежний. Вам не здається що це не нормально?
Сховати
Срна - яскравий представник балканського футболу. І цим все сказано. У них в крові провокації, симуляції, психологічний вплив на арбітра. Між іншим, як і у італійців.
Сховати
Вуко теж балканець, але як його взув Кучер у сумнозвісному епізоді?! Ото був психологічний вплив на арбітра! "Балканськ школа" курить тихенько в стороні. До речі, продовжуючи тему Срни, хочу сказати, що цей хорват у мене визиває більше поваги ,ніж доморощені зрадники типу Ракицького та Кучера.
Санчо, я ж написав.що це просто-напросто гра на публіку.В іншому разі Срна поїхав би до Хорватії не обійматись з Мілею, а дать тому в "диню". Так що, розслабся.