27 лютого 2015 11:24
6

Стали известны сроки восстановления Велозу

Опорный полузащитник "Динамо" Мигель Велозу пропустит как минимум 10 дней. Таковы предварительные прогнозы врачей, информирует канал "Футбол 1".

Напомним, во вчерашней игре с "Генгамом" (3:1) Велозу потянул мышцу бедра и вынужден был попросить замену уже на 10-й минуте матча.

Десь через тиждень має відновитись Сидорчук, буде вже легше. А з Аруною ситуація дуже дивна. У заявці на Лігу Європи він є, а в команді його фактично немає. І зараз, коли півзахисників в Динамо неначе пошесть якась викошує, він би дуже пригодиВСЯ, Ось чому навколо Аруни немов якась змова мовчання в Динамо? Чому жоден журналіст про нього не спитає на прес-конференціях? Він що, щось таке натворив, що став Боднаром-2 чи Майклом-2?
Сама доля натякає, що пора б було спробувать зіграть в 2 форварда)) а так на Металіст з центральних є Рибалка, Беланда, Буяльський, і Гармаш на підході. Плюс Харатіні і Чумак. Думаю вистачить)
Ось і пригодится нікому не потрібний вже Аруна))))
Сховати
Он давно уже с основой не тренируется и на сборах не был! Что за ...?!
Да что ж за напасть такая
Реброву не позавидуешь. Опять прийдеться собирать состав из игроков резерва. У Буяльского появляеться хороший шанс прорваться в основу.