4 листопада 2014 21:54
4

Бондаренко обещает: "УМХ будет островом свободы, который победит мракобесие, шовинизм и цензуру"

Народний депутат Верховної Ради сьомого скликання від Партії регіонів і голова "Українського медіа-холдингу" Олена Бондаренко вважає, що звинувачення УМХ в ангажованості – безпідставні й становлять загрозу свободі слова.

Про це Бондаренко написала у своєму відкритому листі, опублікованому на "Телекритиці" у відповідь на критичні матеріали про нинішнє керівництво холдингу.

"Заяви, що дискредитують репутацію "Українського медіа-холдингу" (УМХ), стали вже системними і можуть розцінюватися або як відверті спроби закрити рота великому журналістському колективу, або як намір "віджати" УМХ на користь іншого власника", – написала очільниця холдингу.

"Знаємо про те, що готуються й інші замовні матеріали проти холдингу, і ми здогадуємося, хто кінцевий замовник", – зазначила екс-"регіоналка".

"УМХ був, є і буде тим островом свободи, де збережеться плюралізм думок. УМХ зробить усе, щоб загальнолюдські цінності в Україні перемогли мракобісся, шовінізм, цензуру, монополію на істину та ненависть до інакомислячих", – додала генеральний директор холдингу.

Нагадаємо, що до складу УМХ входять і кілька спортивних видань, серед яких журнал "Футбол", сайти iSport і Football.ua.

Этот медиа-холдинг будет рупором Москвы и вести анти украинскую пропаганду в Украине. Так как Бондаренко относилась к другому мнению видели все в Украине. Сейчас тяжелое время войны с Россией и есть два мнения: или ты осуждаешь агрессора и призываешь на борьбу с ним или ты поощряешь агрессора и призываешь на борьбу с Украиной. Пусть Бондаренко выйдет на экран телевидения и ясно скажет кто агрессор в этой войне, кого необходимо уничтожить, чтобы жизнь в Украине вернулась в мирное русло. Все средства массовой информации Украины должны быть нацелены на борьбу с террористами, сепаратистами и агрессорами из России. Информационную политику медиа-холдинга таким людям, как Бондаренко, доверять нельзя.
Черноротая Бондаренко продолжает изрыгать желчь. Когда уже пан Ярема, будь он неладен, заинтересуется этой ...?
от жаба...
Да на кол ее посадить)))) Ведьма