24 серпня 2014 13:01
9

З Днем Незалежності!

Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 23-тю річницю проголошення незалежності.

Вітаємо наших читачів з цим святом. Бажаємо вам з честю подолати всі труднощі, що спіткали наш народ, нашу країну. Мирного неба вам над головою, твердої впевненості в нашій перемозі і світлому майбутньому! А нашим солдатам, нашими захисникам хочеться побажати тільки одного: повертайтеся додому живими і з перемогою!

 

З Днем Незалежності!

 

Слава Україні!

Героям Слава!
http://glavcom.ua/news/228892.html - сволочи... Услыште донбасс, мля...
Сховати
А який Донбас ми маємо "услышать"?Той, з якого чоловіки в статусі біжанців повтікали по всій Україні, наче то не їхня війна, чи той Донбас, де інша частина воює на стороні російських найманців проти власного народу. Говорю лише за Житомирську область, поприїжджали маса чоловіків призовного віку з сім'ями та без сімей з Донецької та Луганської областей, на облік в воєнкоматі не стають, живуть як на відпочинку.А деякі в Малинському районі ще й з прапорами ДНР ходили...І ви хочете, щоб Донбас "услышали"?Та й який Донбас...Ви лише Донецька область, ви такі як всі інші... Слава Героям, що віддають свої життя за цілість та незалежність нашої Великої держави!Слава Україні!
Сховати
Я и говорю о тех сволочах, которые издеваются над нашими солдатами. Это грустная ирония... Кого там слушать, что там слушать?
Героям Слава борімося поборемо
Героям слава!!! З нами правда, а значить і перемога!
З днем народження, Україно! Маємо надію ти нарешті станеш новою - гордою, щасливою, незалежною (у всіх значеннях). Бо ж надто велика ціна за те заплачена. ЗІ Найкращою ж ти завжди була, є і будеш. Бо ти є наша - разом і назавжди. Героям слава! Слава Україні! Навіки Богу слава!
Героям слава!
Героям слава! Зi святом!!!