2 грудня 2013 14:09
6

2+2 объявил о времени продолжения противостояния между "Днепром" и "Металлистом"

Довгоочікуване продовження протистояння «Дніпра» та «Металіста» нарешті відбудеться!

Майже два місяці тому, 6 жовтня, звичайна гра 12 туру Чемпіонату України «Дніпро»-«Металіст» переросла в історію з американського блокбастера – раптово під час другого тайму на стадіоні «Дніпро Арена» пропало освітлення. Арбітр був змушений припинити гру та вивезти обидві команди з поля, а згодом прийняв рішення скасувати гру. На момент зупинки "Дніпро" вів з рахунком 2:1.

За рішенням Дирекції Чемпіонату України з футболу матч буде дограний починаючи з другого тайму. Офіційний транслятор матчу телеканал «2+2» спочатку нагадає усі футбольним шанувальникам, як проходив перший тайм, а потім вестиме прямий ефір такого жаданого другого тайму з «Дніпро Арени».

Дивіться довгоочікувану гру «Дніпро»-«Металіст» у середу, 4 грудня, о 18:50, і одразу опісля обговорення матчу у спеціальному випуску програми «Профутбол».

Интересно, полученные во втором тайме (наверняка будут) желтые/красные карточки, КАК будут и будут ли учитываться вообще в дальнейших играх?!
показывать вроде бы будут оба тайма, прямая трансляция начнется в 20-00, а в 18-50 - повтор первого тайма, насколько я понял.
100% удаление в матчи!!!
Подскажите, так в 18:50 уже 2-й тайм?
Сховати
Да, играют только один тайм. Второй.
Сховати
Играют один тайм, но 2+2 сначала в 18.50 покажут в записи первый, а уже в 20.00 втрой.