20 червня 2013 22:20
120

Ультрас "Динамо" призывают бойкотировать "Объединенный турнир"

Заява Ультрас Динамо Київ з приводу так званого «об’єдіньонного турніра»

Наприкінці червня - початку липня у Києві, Донецьку та Москві пройде серія матчів між російськими та українськими командами, в якій зокрема, братиме участь ФК «Динамо» (Київ).

Ця серія ігор позиціонується її організаторами як «об’єдіньонний турнір» задля оцінки, зокрема, глядацького інтересу та телевізійних рейтингів до можливого спільного чемпіонату України та Російської Федерації.

Незважаючи на те, що «Динамо» Київ є найбільш титулованим клубом колишнього СРСР та незалежної України, наша позиція щодо заснування «спільного чемпіонату», чи будь-яких рухів до цього, завжди була, і є чітко негативною.

За часи проведення окремих чемпіонатів Росії та України, футбол в наших країнах досяг великого розвитку та поширення. Чемпіонами Росії ставали 6 різних клубів, України – 3 різні клуби. Але найголовніше – клуби з міст та містечок, які у радянські часи навіть не мріяли про виступи у Європі, отримали можливість грати із найкращими клубами Європи. Уболівальники з Донецька та Казані, Полтави та Самари, Львова та Санкт-Петербурга змогли на стадіонах своїх міст побачити майстрів гри світового рівня, які за часів СРСР приїздили на матчі переважно до Києва чи Москви, а команди з інших міст лиш інколи отримували право грати в єврокубках. Та й досягнення клубів з наших країн у євротурнірах за часи проведення незалежних чемпіонатів високі, і мають тенденцію до зростання, завдяки чому цього сезону від України та Росії у Лізі Європи та Лізі Чемпіонів братимуть участь по 6 клубів – ширше представництво мають лише Англія, Іспанія та Німеччина. Завдяки проведенню чемпіонатів Росії та України, вболівальники з багатьох регіонів змогли побачити змагання своїх команд на найвищому національному рівні.

Спроба проведення «об’єдіньонного турніру», як і спроба створення «спільного» чемпіоанту є суто політичним кроком, зрадою національних інтересів громадян обох країн. Багатомільйонні призові, які обіцяють учасникам майбутнього «спільного» чемпіонату його організатори, будуть отримані за рахунок звичайних платників податків, за рахунок кожного громадянина Росії та України, навіть тих, хто взагалі не цікавиться футболом. Витрачати такі кошти на реанімацію давно померлого чемпіонату СРСР у новому вигляді в той час, коли в обох країнах існує багато невирішених соціальних питань – це лицемірство та образа для усіх адекватних та розумних українців та росіян.

З огляду на все вище сказане, ми прийняли рішення - бойкотувати матчі даного турніру. Жодної організованої групи підтримки на матчах даного проекту від Ультрас Динамо Київ не буде.

Ми закликаємо усіх справжніх вболівальників своїх клубів, та усіх прибічників незалежних національних чемпіонатів України та Росії долучитися до нашого бойкоту, та утриматися від відвідин цих ігор. Ми проти політично-комерційних акцій, замаскованих під футбольні матчі. Хай і далі існують та міцніють потужні незалежні національні чемпіонати України та Росії, а наші клуби зустрінуться у фіналі Ліги Чемпіонів!

Слава Україні! 

Пусть не идут. Воздух на стадионе будет чище!!!!
Все правильно говорят Ультрас ДК - объединение приведет к упадку футбола в регионах, а куча бабла, которую туда кинут, пойдет из бюджета, т.е. из карманов обычных людей (хотя, признаю, большинству проследить эту логическую цепочку сложно - они все думают, что у олигархов "свои" деньги есть, которые они вложат). На уровне топ-клубов, читай, олигархов, будет распил бабла граждан, а маленькие клубы сосвсем копыта откинут. Плюс вода на мельницу российской имперской политики - пиар кремлевским карликам. Но, если это все так сложно понять - приходите, смотрите эти матче, обеспечивайте рейтинг - по телеку тоже смотрите, за Януковича голосуйте, чего уж там. Только потом не нужно жаловаться что мы в таком г..не живем - сами руки к его созданию приложили!
Сховати
norton, если ты не заметил, то клубы копыта откидают и без ОЧ. и чем дальше тем будет ещё хуже. может ОЧ это спасения для Украинского футбола. кто знает:)
Сховати
Объебол их точно не спасет, а вот те, что еще держатся, рухнут - это все равно, что головную боль топором лечить.
надо идти хочу приехать
Я все понимаю, но не поддержать команду в матче с хрюшами... Что-то не то вы делаете. Лучше бы баннерами протест выразили.
это их право! хотят пусть не ходят! мне этот турнир интересен, как и многим другим болельщикам Динамо. Не нужно было подписываться от имени всех болельщиков!!!
Только что взял билеты на матчи ОТ,вчера собирался брать десяток,а сегодня нас уже 20человек собралось.Билеты берут очень хорошо,народ на стадионе будет.На Олимпийском у каждой кассы по 4-5 человек,немного постоял,купил билеты,а за мной опять 4 человека стоит,так что команда без поддержки не останется.А на счет того кто как болеет,написал выше один фан,то мне намного приятнее слышать как стадион скандирует Динамо или Киев и запускает волну чем слушать политические речовки ультрас и матюки в отношении других команд.Кто не хочет идти на стадион,пусть не идет,а кто хочет,тот пойдет и никакие призывы тут не помогут.
Правильная инициатива.И название придумали идиотское-Объединенный турнир.Приучают потихоньку к мерзости под названием Объебол.
Набьете им рейтинга, а потом, когда тут будет очередное интервью пса о том, что, что "ОТ" вызвал ажиотаж, и от того "ОЧ" - быть, снова подымется знакомая волна дерьма, из комментов интервьюированных гинеров, псов и тг., сами же плеваться будете. Мыслить надо рыРШЕ, на ДК украинский футбол не кончается.
А я хочу и если получится пойду
Вчера взял билеты на все матчи. Рад что ультрас не испортят такой праздник фубола.