29 березня 2012 11:30
10

Олег БЛОХИН: "Прошли времена, когда сборная держалась на Шовковском, Тимощуке и Шевченко"

Головний тренер національної збірної України Олег Блохін вважає, що молоді гравці команди можуть вистрілити на Євро-2012 та повести партнерів за собою. На цьому коуч "синьо-жовтих" наголосив в інтерв'ю телеканалу Euronews.

"Вже минули ті часи, коли кістяк національної збірної формувався на трьох китах: Шовковському, Тимощуку та Шевченкові. Зараз важко сказати, яким буде склад, адже підростає молодь, яка може вистрілити і повести за собою", - підкреслив Блохін.

Водночас, називати конкретні прізвища тренер українців не став. "Я не хотів би називати з однієї простої причини: як тільки ЗМІ почали писати, що Коноплянка коштує 50 мільйонів євро, Коноплянка перестав грати на своєму рівні. Тому я не хотів би говорити, таланти мають доводити свої здібності на футбольному полі", - зазначив тренер збірної України.

Да выпустит он своих трех китов что бы в молодежи поджилки не трусились.
ага, вибере, не хоче називати...Коноплю вже назвав і все, без варіантів...а грати будуть ті що вже награні в товарняках і без САШО Тимохи і Шеви аж ніяк, бо вони ведуть команду а не Бутки чи Романчуки і Блоха це добре знає. І як же це має молодь "вирости" в його очах за 2 місяці щоб він довірив місце в основі, НЕ ВІРЮ! Блохін прагматик, а говорить так, тому що треба якось показати що він щось робить, типу, шукає резерви для збірної, молоді таланти...
Верю, что Блохин выберет действительно лучших, а не будет смотреть на регалии.
Сховати
Шева по-любому будет, надежды на иной сценарий нет.
Сховати
Хоть я и верю в здравый рассудок Блохина, но, мне так кажется, что прав именно ты!((
Сховати
Представь, что будет если Блохин не возьмет Шеву. Это заголовки украинских, российских и европейких газет....телефонные звонки из ФФУ, от обиженного Шевы с угрозами что он все Пазик расскажет ))...короче шумихи не оберешься...вместо того, чтоб спокойно готовить сборную, ему нужно будет отбиваться от всего этого. Поэтому ему проще взять его на Евро, чем к примеру, Шиндера.
последние еще ладно, но вратаря, что будет лучше СаШо, в Украине сейчас нету
Сховати
Если б Рыбка не протупил так с похудением, то был бы вратарём номер 1 в сборной! :)
Сховати
а если б он допинг не принимал, то его даже не думали бы в сборную приглашать
если бы Рыбка не кушал каку, то сидел бы на лавке Шахтера))))