27 грудня 2012 20:15
19

Потенциальные соперники "Динамо" на сборе

Сразу несколько клубов подтвердили свое участие в товарищеском турнире Football Impact Cup, который состоится в Испании.

Помимо киевского "Динамо" и швейцарского "Янг Бойз" добро на участие дали польская "Краковия", "Динамо" Тбилиси, "Маттерсбург" (Австрия), "Стремсгодсет" (Норвегия), "Видеотон" (Венгрия), а также "Экранас" (Литва). 
 
 Напомним, что первый сбор "Динамо" продлится с 16-го по 28-е января.

Сумніваюсь шо якийсь висококласний тренер схоче зараз бути тренером Динамо, а шукати рівноціну Сьміну немає сенсу
Якщо не буде базара від потенційних разпродаж,якщо команда зрозуміє,що раді результата пасує своє я засунути в задницю.А це тоді рівний вхід в сезон,відповідно-рівна командна гра.Знову ж таки вони думають про Євро,а це плавно пройти травневий спад і спробувати достойно виступити.Якщо всі зірки зійдуться,станем чемпіонами,що реально і голосно вийдем з групи на Евро-тоді да,у Павловича буде мотиваційна база підняти команду на осінь на ЛЧ.І якщо повезе,наш максимум з цим тренером і з цим складом--вийти на одну-дві весняні гри.ЦЕ ЗАРАЗ НАШ ПОТОЛОК і то при удачних розкладах! А далі потрібен свіжий тренєр і додаткові виконавці.
А зараз його тактика та шо була 1 раз можете наповнити?
Я не сказав,що Палич бездарь.Він твердий совковий тренєр,но не геній.А потім і умови праці інші.Авторитарність вже не можлива,покоління інше,світ бачить,навіть граючи в 2-й лізі.Як колись,раді виїзда раз в рік за кордон жили рвати не буде.Про збереження здоров'я думають більше,і це нормально,тому з тою ж хімією не кожен буде грати,а раніше не питали і т.д.і т.п. Тому я колись написав,що Сьомін найбільш близько наблизився до середньостатистичної гри колишнього динамо(не рахуючи значимих матчів),але враховуючи приведені вище зміни,ніколи не доб'ється того ж результату.
Коли він був в Динамо 1 раз ви всі його хвалили, а тепер обсираєте. Особисто я вірю в нього.
Думаю,що я набагато старше свого Тьозки-оптиміста,а тому з досвіду своїх 48 маю право на деякі непопулярні думки.Я вже викликав колись шквал воплів з цього приводу...Не таємниця,що Лобан спільно з наукою активно пакував команду "фармакологією",тому підбирав не просто таланти,а при цьому і виносливих коней."Слабі"в його команді не виживали,благо був вибір.Те що топові команди завжди хімічились на сезон,Звичайно,не рекламувалось,але всі це втиху визнають.Що зараз? Еміграція і розвиток вирівняли+-футбол.Хімія стала(космос поміг)не така груба і доступніша багатьом клубам.НО!Виросло покоління вроді коней,но дохлих зсередини.Тому,до речі ці смерті на полях останні роки.Виросли обережніші і тренєри і гравці,яких,як колись примусом не заставиш хімічитись,да і медицина не всім позволить.Тому такі дісбаланси в підготовці виконавців,особливо на початку сезону і це не тільки у нас.Моє враження,що перший прихід Палич витягнув на хімії.Команда в провалі,не артачилась,вимоги високі і потрібно було з місця в кар'єр...Але по суті він демократ,до авторитарного Лобана йому далеко,і у мене враження,що зараз в цих питаннях бардак.Хто на хімії,хто-без,різне втягування,по різному вистрілюють в сезоні,тому при непоганих виконавцях такий рваний малюнок гри.І не думаю,що щось зміниться,навіть.якщо закінчимо чемпіонами.Ну а під ЛЧ не буде вибору.Хтось тут вірить,що на одній фізиці можно всю осінь по 90 мінут відлітати???
Убрать из команды лишний хлам , усилить все позиции и физуху игроков вот тогда можно еще на что то расщитывать , а так только пустой треп и не более .Ну а у таких команд нужно выигрывать дублирующим составом ...хотя на нынешний момент дублеры и получше основы выглядят .
ну да ну да)
Лапша полная! Я ему доверяю на все 100! И на весне катком Динамо пройдется в чемпионате по всем- 3:0, 4:1 и т.д.- я верю!
Сховати
И я верю, но только победы будут за щет ребят как Гусев, Вукоевич, Шовковский, а Семин никогда не изменится, он всегда будет трусом, лгуном и консервативным маразматиком. Тут все за Динамо переживают, просто одни при этом думают головой, а другие просто верят, это не церковь - это профессиональный спорт, и тут есть конкуренты которые видели в гробу методы и тактику Семина.
Сховати
"...одни при этом думают головой, а другие просто верят, это не церковь - это профессиональный спорт" Хорошо сказал. Браво!
Ультиматум Семину 64-летний наставник киевского «Динамо» Юрий Семин может быть отправлен в отставку в том случае, если команда не станет чемпионом Украины. По информации Life Sports, руководство бело-голубых крайне недовольно результатами команды, которая не смогла сначала пробиться в групповой этап Лиги чемпионов, а затем и вылетела из группового этапа Лиги Европы. Справедливости ради стоит сказать, что киевляне на данный момент лидирует в национальном первенсте, опережая донецкий «Шахтер» на два очка за десять туров до конца первенства. Однако наиважнейшей задачей для киевлян было продолжение борьбы в еврокубках, чего Юрию Павловичу с его подопечными сделать не удалось. Сам Семин признает, что им были допущены некоторые ошибки. - Лидерство в первенстве, выигрыш суперкубка – эти моменты вспоминаются прежде всего. Но в то же время мы не выполнили задачу в Лиге Европы – не вышли из группы. Значит, что-то не то делаем, - был откровенен Семин. Напомним, что Юрий Павлович стал главным тренером киевлян в 2010 году. До этого он также возглавлял «Динамо» с 2008 по 2009 год, и тогда именитому российскому специалисту удалось выйти с командой в полуфинал Кубка УЕФА. Придя во второй раз на тренерский мостик самой титулованной украинской команды, Семин сумел пока что выиграть только суперкубок страны.
Сховати
на 1 очко опережают
ахахахахахха Лайфспорт эталон правдоподобности, там еще писали что Неймар будет в ДК........ они даже не знают какой отрыв у ДК........
Сховати
много сайтов это пишут, что правда все русские)