Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 33
Лужний-типовий фізрук,та ще і конформіст.Показати пару ігр,після того,як команда облажалась і мусить хоч трохи реабілітоватись,це одно,а зліпити команду і витягнути сезон-це дещо інше. Суркіс не мазохіст,бачить з ким працює,і якби у Лужного був шанс-він би його отримав.Хай би,як Дем'ян,взяв якись клуб і щось показав,тоді може можно б було щось думати. А Маркевич...Знаєш,живу під Львовом,і завжди рахував його кимось на кшталт Кварцяного,Гамули.Мені 49-й,і як розумієш,переконати в зворотньому мене нелегко.Роботою в металі він мене переконав.Прогресу тільки сліпий не бачить! Цього літа я випадково був на дитячому міжнародному турнірі,який виграли 15-тирічні металісти.Спілкувався з їх тренєрами,дуже до речі грамотними фахівцями,які відносяться до Мирона,як до гуру.Було б смішно,але з їх слів,я зрозумів,що поки наші специ змагались в "професіоналізмі",він тихо створював піраміду,яка працює в Єдиному Стилі(чого Динамо після Лобановського ніяк не хоче створювати!) ВІд 9-ти років і до основи! При цьому львівську частину цієї недешевої забави він фінансує сам.Да,не бідний,да-пізніше в любій команді він буде мати СВОЇХ виконавців,які за нього і клуб будуть землю гризти! Так чому інші цьої бази даже за гроші президентів не мають? І,меж іншим,окрім Фергуссона із Манчестера,я більше нікого не знаю,хто б так до майбутнього підходив.А поки дрібні ростуть-да латиноси виконують сьогоденні вимоги.А у нас їх мало? І де "вихлоп"з потрачених коштів.
Показати
Пізнавальна історія, що б не казали про МБМ, але він чи не єдиний український тренер після Лобановського, який поставив гру яка впізнається, зі своїм ігровим почерком і досяг певних результатів.
Я вже написав сьогодня на одній з гілок..а тут потрапив на цю і підтвержую,після того,як за півроку-рік Палич завалить справу,а навідь якщо і ні,всерівно для розвитку Динамо, Суркісу пасувало б перекупити Маркеркевича!І хоч він не з молодих,але у нього творчий під'йом,свіжий погляд на футбол,і йому самому це б додало в розвитку!
Показати
если чесно то смишно читать такое про маркевича!! как по мне это будет воооообще пиратская копия семина!(как по мне поставили б лужного при нем и игра была за последнии годы самая самая лутшая! )
Валентин а вы уверены ,что Мирон пойдёт ???от добра не ищут человек нашёл свою команду. Прэтому маркевич в динамо утопичен просто.
Коментарі по темі:
Після Євро Шева завершує кар'єру,Міля(якщо удачно зіграє) явно претендент на продажу,як,по мойому і Алієв.Однозначно формують склад на осінь,тому пробують скупитись зараз,щоб мати час на адаптацію.До речі,лавка теж пустовата.Сидить 10 рил,а замінити реально ніким.Хай купує,бабки не наші,а мінять щось потрібно по любому.
Показати
пробел - не, не слышал?
Эт, точно! На редкость умнО работает селекцыя. Не бегать потом с высунутым языком после Евро, когда цены, как правило подскакивают, а купить сейчас. За 10 игр ЧУ обкатать и ввести в строй. А не как Льосик говорил - нам никто не нужен сейчас.. Или хитрил? Или друган Шпалыча переубедил? В менегерский гений Чохонелидзе уже не верится.
Во-первых,дело не в молодежи,а в отсутствии чего бы то ни было динамовского в самом газаеве.Можно терпеть провалы,видя мысль на будующее-там ее не было.В этом плане Семин более "динамовец". Во-вторых,чего сразу впадать в крайности? Ну какой тренер-интеллектуал из физруков Лужного,Демьяна,Заварова и им подобных? Хорошие ребята,даже где-то успешные,но клуб-Гранд им не создать НИ-КОГ-ДА! Из классических своих и потенциально перспективных-вовремя не дали Блохину(боюсь-перегорел...),не захотели ждать результата у Буряка,того же Михи.Уверен,что не хуже Семина был бы на первых порах КАлитвинцев с перспективой роста. НИКТО никогда(к примеру)даже не брал в рассчет Балтачу,скажем,и многих других.А чего мариновать Реброва? За те годы,что мы експериментируем,уже кто-нибудь бы выстрелил.Не самый гениальный из этого поколения-Гвардиола,доказал всем возможность невозможного,и пусть по мозгам ему далеко до Моуриньо,но он не физ,а талант компенсировал недобор знаний.Кстати,там командные спецы компенсируют даный недостаток.НЕ люблю(традиционно)Спартак.Но они,плющась и корежась, пошли по правильному пути-все спецы из своих звезд---и за год-два мясо снова станет мясом!
Показати
Все вроде и так. Но когда вы написали про Буряка, и что ему там не дали... ощущение адекватности всего остального утянул с собой на дно Йосич. Того еще интеллектуала нашли.
В те,що вилитівші з ЛЄ,Динамо рівно без напрягів ввійде в весну,і кваліфікації Сьоміна вистачить,можливо і у кротів відібрати очки-я вірю. Часу-вагон,якихось 10 ігр,чому би й ні.Мало того,готуючись до збірної,той же Міля з Алею будуть землю гризти. Ну-теоретично-повезе на Євро,можливо вийдем з групи і там "красиво"риючи носом,"віддавши все"(не вірю,але буває!!!)--ми гонорово вилітаєм від достойної команди,з хорошим настроєм з 1-го місця під"Ура" влітаєм в ЛЧ! Там(теоретично)знову везе з суперником,і на постЄвроажіотажі ми вийдем в весну! Все це дуже і дуже теоретично,але можливо....А далі,Що??? Гарантований на 250% виліт від грандів,сіре(бо спад мусить бути..)совання в чемпі з кротами і металом,якщо ті ще позволять і новітня легенда,мол,нам трошки не вистачило. Народ! Ми вже давно сірі і убогі,міліони Суркісів просто тримають клуб на плаву,а перспективи стати грандами я навідь в теорії не бачу! За марно злиті роки вже могли і тренера з своїх виростить,а він-команду з молоді.Інших варіантів для нас НЕ ІСНУЄ! А роки ідуть....
Показати
Аплодирую стоя!
"За марно злиті роки вже могли і тренера з своїх виростить, а він - команду з молоді. Інших варіантів для нас НЕ ІСНУЄ! А роки ідуть...." Браво!!!!!
чотко сказано.....щитайте после смерти лобановского мы только и идем на плаву, а толку то.....
А стал бы кто-нибудь из вас ждать эти "роки"? Ведь когда Газзаев потихоньку молодежь стал вводить, игра стала валиться (да что там валиться, просто исчезла, появились конфликты), сразу крики "Газзаева в отставку". Не Вы ли эти лозунги выдвигали? Далее. Поставили Лужного. Свой, доморощенный, молодой, лидер и т.п. 1-2 неудачные игры ДК, и сразу "Лужного-в отставку", "Лужный-физрук" и т.д. И главный вопрос - есть ли эти молодые, которые через 3-4 г. выведут ДК в лидеры ЧУкра? Не убегут ли ШД, МХ и ДД за горизонт за это время?
А витягти з Закарпаття чергового мад'яра,з під харькова якого-небудь друголіговця, не маріновати їх по 5-ть років в дублі,вибиваючи з них самобутність,і за 2 роки плавно вийти з оновленою командою,як робили завжди,поки не з'явились перед очами грубі,а головне чужі гроші-слабо? Реала з нас всерівно не вийде НІКОЛИ,зірочки середнього розливу нас не спасуть,а відновити старі методи і поставити їх на сучасні рельси,як,скажімо,це діє в Порто----для нас реально,а головне-спрацювало б.
Показати
Мадяра, до речі, вже витягли. От тільки рівень його слабенький, максимум - Динамо-2
Cо всеми согласен! Вопрос! Кого тренером? Однозначно должен быть свой,пока не растеряли школу окончательно.И однозначно должен быть не тупой физрук,коих из бывших тоже не мало. Спасти игру-две,как могут Демьян с Лужным-это тоже не выход. Из умных--Миха,тоже трусом оказался,Ребров-а кто его видел в деле,рисковано.Реально-Калитка,но Суркис тоже боится,не уверен.Блохин-да,но у него контракт...
Показати
Есть ещё один вариант. Блохин. Но он может и на.... послать. Всех... А это и ИСМ и ГМС очень неудобный вариант.
Маючи за собою 48 років,десь з 11-12 уболіваю за наших.Тому є досвід і бачення. На відміну від багатьох не бачу трагедії.Да,мені теж не подобається цей стиль,бо це стиль,шановні,а не "від біди" як багато хто думає.Але за мої роки уболівання,то Динамо краще-гірше грало так 4/5 цих років.І було немало,ой немало років,коли катаючи поперек, ми витягували сезон і чемпіонство.Да--по різному виглядала фізика,техніка переважно була на рівні,ми займали було і 7-ме місце у 82-му,здається,щоб потім "вистрілити" у 86-му.Да--були 75-й,86-й і 92-й.Да були рік до-- та рік після-- цих сезонів.Тоді,дійсно,ми летіли по сезону,в Європі і в світі! А інші роки-на класі,частіше на лінивій псевдогрі,десяток ігр за сезон(це з Європою включно)--красивих,але очки регулярно,місця або кубок регулярно,імідж підтримувався,а те,що в Європі переважно до зими вилітали,зараз якось не памятається.Так що,нічого нового не бачу.Тому напевно і Суркіс терпить-він же мій ровесник,теж пам'ятає,що він підібрав в 90-х...
Показати
Валентин, большинство лет нашего боления пришлось на пору гораздо меньшего информационного наполнения. Не было этих интернет-помоек, где 100 истеричек создают "ауру" с привкусом, извините, говна.
Полностью согласен с Валентином. Насочиняла молодёжь себе красивых легенд, а Динамо всегда при Лобановском играло на результат и его достигало, а зрелищные игры всегда были редкостью.
Метро,как метро-ерунда,а вот по поводу базаров мужик прав.Ты видел мобильные чистенькие западноевропейские воскресные базары,которые с утречка разворачиваются,а к 15-00-как будто их и не было!?? А я видел..И все это на центральных исторических площадях,на супертехнике,которая "разворачивается"за минуты,чистенькие продавцы в униформе,помытый товар....А теперь перенесись в наши шанхаи со всеми их прелестями,срачем,вонью и колоритными мордами.
Показати
не надо сгущать краски, базары как базары, я видел и похуже, и видел европейцев на них и сам ходил, все люди, кому то интересно, кому то по барабану, нигде этим не заморачиваются, только в нашем совке так ведется, если европеец то значит гадит одуванчиками и дышать на них нельзя
Коментарі по темі:
Бесперспективность Семина была известна сразу--чего тут обсуждать! Твердый совковый тренер-середняк для команд класса,скажем,Металург(любой--они все на одно копыто скроены),Арсенал и иже с ними. Не нужно врать самим себе--Динамо в стадии полной жопы он-таки привел в божеский на том этапе вид.Но изначально понимающие со стажем болелы знали,что это потолок для него.На сезон-два,да еще и с развитием,с наращиванием мощи,свежей мысли---не знаю,неужели не было видно сразу,что не дано ему такое...? Я как то завел тут всех,доказывая,что Палыч вернул стилистику среднестатистического матча(ну не значимого,конечно) команды Лобановского. Повторю это и сейчас,с той лиш разницей,что у метра часто халявили и играли поперек поля от излишней рациональности,думая о сезоне и результате но с позиции силы,часто-да,тоже правда--от снобизма.А эти повторяя рисунок игры,делают это так же высокомерно,но не имея за душой ни-хре-на! Как в анекдоте про ворону и зайца:"Умееш летать? Нет? А чего тогда вые-ся??!" Ведь только слепой не видит,что они не в футбол играют,а срок мотают,постоянное ощущение,что вот-вот и здохнут...Господи!..Скорее в отпуск...Да Бог с ними,я уверен,что в руках нормального тренера с них еще можно(подчистив)выжать большее.Вчервшний металург не дворовая команда,и даже разобраные наши реально не дали им играть,как не дали играть кротам,стоку тому-же.Команда есть--спасибо и досвиданья Палычу,воли и мысли нет,а это уж к Грише! В свое время посрался с Блохой из-за бабы,похоже помирились,да и бабы другие...пора делать следующий шаг,но боюсь,аж после Евро,когда осенью мы просрем выход в ЛЧ.И не будьте наивны,все на деньги и по воле ГМ делается,просто с деньгами хуже стало и выбор в секторе их возможнрстей тоже не большой.
Показати
Сложно что либо добавить...
Автор: валентин
29 січня 2011 14:22
заваров
Читаю коменти молоді....да,десь ви праві-Заваров був ігрок від Бога! Но! А хто памятає його загули в Ростові,після чого він був По-жи-ттє-во! діскваліфікований з футболу.Хто в темі---гуляли всі,наказували багатьох,но щоб пожиттєво--це як мало дах знести!!! Як би не авторітет метра,де б він був і хто б його памятав зараз...