27 серпня 2010 20:56
8

"Кривбасс": на "Динамо" – без Максимова

25 серпня Прем’єр-лігою України на адресу ФК «Кривбасу» було направлено листа, в якому зазначено, що делегат матчу в свєому рапорті відзначив, що в перерві поєдинку «Металіст» - «Кривбас» головний тренер «Кривбасу» Юрій Максимов в некоректній формі висловиви своє невдоволення діями арбітра в першій половині гри, за що до кінця матчу був вилучений за межі технічної площі. 

В листі сказано: «Звертаємо увагу, що згідно пункту 3 статті 17 Дисциплінарних правил ФФУ «Вилучення автоматично призводить до відсторонення у наступному матчі, навіть якщо він згодом буде зупинений і/або відмінений». 

Таким чином, Прем’єр-ліга, керуючись відповідними статтями Дисциплінарних правил ФФУ, автоматично відсторонила Юрій Максимова від виконання своїх службових обов’язків до та під час матчу 8-го туру ЕпіЦентр Чемпіонату “Кривбас» Кривий Ріг – «Динамо» Київ що відбудеться 29 серпня 2010 року.
 

А чем это Данилов помог Динамо? Что за маразм? Вон Павлова сколько раз выгоняли и сколько он последующих игр пропускал!!! Так что, Ворскла из-за этого проигрывала?
еге і Сурків навчив його вести себе як хамло
100% Да сборище вечно ноющих и потерпевших :)
Это Данилов специально сделал, чтоб разговоров опять по болше было. Нам этого не нужно, пусть кротам помогает, а то их всегда все обижают)).
Аndriy Зачем опять начинать? Суркис купил, продал... задолбали уже!
к сожалению мозги он тебе не купит!
Невероятно... Суркис уже и Данилова купил!
Сховати
Не путай ФФУ и ПЛУ! Читай внимательно - от кого письмо.