28 липня 2010 23:15
11

С "Ворсклой" "Динамо" сыграет 13 августа

Дирекція ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ затвердила дати проведення та час початку матчів 6-го туру Епіцентр Чемпіонату України відносно базового дня туру.

13 серпня (п'ятниця) 
Ворскла - Динамо 19:00


14 серпня (субота) 
Зоря - Іллічівець 16:00
Кривбас - Таврія 17:00
Дніпро - Металіст 18:00
Металург З. - Оболонь 20:00

15 серпня (неділя) 
Арсенал - Волинь 16:00
Севастополь - Металург Д. 17:00
Шахтар - Карпати 19:00
 

Скадите, пожалуйста, а наша сборная случайно не 11-го играет? А не мало ли времени? У "Динамо" Михалик, Шевченко и Милевский вызваны...
Сховати
Да, 11-го; але це товарняк: а там інші правила ФІФА по термінам збору та відпочинку від календарних ігор нацчемпіонатів гравців збірних.
Сховати
Спасибо. Но все-равно не правильно. Играть матчи через день.
Сховати
Ну,... таке допускається правилами ФІФА. Напевне, Суркіс проситиме Маркевича ставити Шеву та Михалика лише хвилин на 30... А міля - той напевне, через нещодавню травму взагалі до збірної не поїде. Хоча, там будуть проблеми не лише зі збірниками України. Он, Нінко, Юссуф - також, мабуть будуть викликані до своїх збірних. Молодняк Яковенком також викликається. Але це все квіточки, порівняно з тими проблемами, які можуть виникнути з матчем сьомого туру між Дніпром і Динамо - ящо Дніпро пройде сербів, на щи ми обєктивно сподіваємось. По всьому виходить, що цей матч потрібно буде переносити десь на грудень. Бо там буде день відпочинку (в когось з суперників) між ДВОМА ОФІЦІЙНИМИ матчами, а не між товарняком і офіційним. А тут УПЛ не хоче матч з МеталДоном перенести на дві години пізніше. Напевне, можуть бути і проблеми, і скандали, і дуже круті скандали.
та задовбали... чому в п'ятницю та й ще так рано... не всі з роботи встигають, грали б в суботу, питань не було б!
Сховати
В пятницу потому что 17 или 18 числа игры квалификации Лиги чемпионов.
Кто-то может мне объяснить, как решается очередность матчей? Почему Шахта почти всегда (4тура из 6 ) в календаре играет последней?
Сховати
Тому що ахметов призначає дати і час матчів. Так само, як він твердить, мовляв, Суркіс призначає арбітрів.
До речі, а хто помітив, що оцим призначенням розкладу дат і часу початку шостого туру УПЛ грубо порушило свій же регламент? Адже згідно нього, ці дати і час мали бути визначені ще 22-го числа, за 21 день до початку туру! Інша справа, що УПЛ не вірило в загальну перемогу Динамо над Гентом...; в результаті якої Динамо краще грати в п'ятницю, 13-го.
Брага-Селтик 3-0 )))неожиданно
Зенит-Униря 0-0 Янг-бойз-Фенербахче 2-2 Аякс-ПАОК 1-1 есть хорошие шансы быть сеянными)