19 лютого 2010 21:26
8

"Кривбасс" заявил Воронкова и Морозюка и отзаявил Допилку

Сьогодні, 19 лютого, футбольний клуб «Кривбас» в приміщенні офісу Об’єднання професіональних футбольних клубів «Прем’єр-ліга України» провів заявку команди для участі у весняній частині 19-го чемпіонату України з футболу.

 Основний склад команди поповнили: Сергій Даниловський (колишній клуб – «Металург» Донецьк), Віталій Лисицький, Дмитро Льопа, Антон Каніболоцький («Дніпро» Дніпропетровськ), Микола Морозюк та Андрій Воронков (останній клуб – «Оболонь» Київ).

Залишили команду: Роман Каракевич, Сергій Карпенко, Євген Дейнеко, які до кінця чемпіонату на правах оренди виступатимуть за команду першої ліги – «Нафтовик-Укрнафта» (Охтирка). У латвійському «Вентспілсі» на оглядинах знаходиться Артурс Сілагайліс. Продовжуючи навчання для отримання тренерської ліцензії переважно в молодіжному складі криворізького клубу продовжить свої виступи Олександр Грановський. Також ведуть пошук нової команди Анатолій Опря та Віталій Комарницький, що тренерським штабом виставлені на трансфер.

Не було продовжено термін оренди Олександра Мелащенка, В’ячеслава Кернозенка, Андрія Оберемка, Олега Допілки. Натомість повноцінні контракти з клубом оформили В’ячеслав Сердюк та Сергій Мотуз.
 

Потенциально Лёпа, думаю, получше Назара.
Спс. на тот момент(перед травмой)он выглядел как минимум не хуже чем Назаренко...у Назаренко как раз спад был и стабильной игры он тоже не показывал.Тогда Льопу частенько вместо Серёги выпускали и смотрелся он очень даже неплохо. Правда у меня любимый игрок в Днепре всё-таки Назаренко,но Льопа в то время мне очень нравился.
Да все они в аренде.Откуда у Кривбасса на такую кучу игроков бабки?А Льопа пока до Назаренка не дотягивает явно.Стабильности не хватает.
Льопу жалко-так в Днепре заиграл парень...уже и Назаренко подсиживать начал бы,если бы не травма.Подскажите,кто знает,он в аренде в Кривбассе или на контракте уже?
при том, что манера очень схожа. лишние в Кривбассе. точнее, им бы как раз в Кривой Рог, но до Максимовского периода.
и правильно - эдакий Мандзюк, тоже ничего не умеет. а вот Лисицкий и Даниловский, по моему, тут тоже лишние..
Сховати
А причем Мандзюк???????????
"а вот Лисицкий и Даниловский, по моему, тут тоже лишние.." лишние где?