Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 44
+ ще "незавбвєнний" Гіоане
Показати
А Вы вьюху Суркиса вспомните)) Речь там шла о новом опорнике... Я сам не горю желанием видеть новичка опорника в клубе(тому же Петрову он будет перекрывать доступ к основе)
ні, ви вибачте, та хіба позиція опорного півзахисника є проблемною? Вуко, Михалик, Петров - чисті опорні. А ще там можуть зіграти Юссуф, Еременко(до речі на цій позиції він в збірній, тільки креативного опорника) Гармаш, за крайньої необхідності Хачік.
Вукоєвіч, Еременко, Гармаш, Гусєв, Калітвінцев, Маграо, Петров - не так і погано, враховуючи ще й Нінковіча та Гіоане. А Ярмоленко, як на мене, нападник, Михалик - захисник.
Показати
Из них созидатели это Еременко(и то он наверно больше опорник, с креном на атаку), Гусев(но опять же это фланг, который должен навешивать на форварда...), Клитвинцев тоже фланг. Для такой игры как ты говоришь, нужны центральные созидатели...
Нинкович и Гиоане это они, но они за себя не очень то играют. А если без ярко выраженного форварда, то эти полузащитники должны быть минимум на голову выше...Пример полузащита Шахтера.
ну це я взагалі сказав, що з нинішнім підбором гравців така б схема була б ідеальною, з постійним рухом гравців, де по черзі хтось би на вістрі опинявся. Але це не для Газза. Йому як раз потрібен нап типу того ж Нецида з ЦСКА. чи Андре.
Показати
ну це я взагалі сказав, що з нинішнім підбором гравців така б схема була б ідеальною Для такой схемы как раз нужна серьезная полузащита, которой у нас нету...
Коментарі по темі:
Коркішко треба зараз грати в дублі, з перспективою висмикування у першу команду. А щодо Воронкова - можливо, щоб був таран, якого при незадовільному перебігу гри можна було випускати. Але в нього є один суттєвий мінус - громадянство. Щодо гравців Д-2 - то я думаю Рибалка дуже непоганий гравець центра поля, який може виконати майже будь-яке тактичне завдання у півзахисті. Сухоцький теж у майбутньому може закрити позицію лівого захисника. Сахневича - перетримали ІМХО. У Парцванії дуже велика конкуренція, як і у Новака.
Показати
Паспорт Варанкова - невеликий мінус, бо ДК завжди може нашкребти 5 українців для основи. У Парцванії та Новака конкуренція велика, згоден, але з нашою нестабільністю у центрі захисту треба переглянути і тих, хто під основою. Рік тому дали шанс Хачику, раптом тепер хтось із них скористається своїм шансом.
Майже з усім згоден.Я б з перелічених гравців, які перебувають в оренді, повернув би лише Корреа - розумний гравець, пас, удар - те, що нам треба та Коркішко - чомусь вірю, що виросте в сильного гравця, задатки ж є. На мою думку, він не грав в Арсеналі через наявність там готових сильних гравців у нападі - Воробей, Мазілу та Шацьких, і тренер не мав підстав випускати молодого, необстріляного гравця, який може зіграти, а може й ні, коли є перевірені бійці. Я взагалі цієї оренди не розумів
Показати
Я б повернув ще Варанкова, для різноманітності в атаці, бо влітку доведеться грати по два матчі на тиждень, і для ЧУ будуть потрібні свіжі гравці. Тут Варанков, який провів повноцінний сезон в ЧУ, нам і стане у пригоді (якщо не проявить себе, можна буде віддати в оренду в кінці серпня, бо попит на нього є). А щодо ситуації з Коркішком, я взагалі нічого не зрозумів: віддали не найгіршого (навпаки, одного з найкращих) серед нашої молоді, щоб він у чужому клубі лавку грів.
Так реалізація в нього покраще, ніж у Мілі. Але Міля набагато корисніший для командної гри. Я б не проти був побачити гру Динамо схожу на Рому Спалетті - без чистого, яскраво вираженого нападника.
Показати
Динамо не нужен ни тот ни другой.А на счет ярко выраженного нападающего, считаю, что такой нужен, тем более игра строится через фланги, и нужен нападающий который умеет играть головой.
Гільєрме Динамо не потрібен ІМХО. Не дуже швидкий(я не впевнений, що він швидший за Мілю), невисокий і поганенько грає головою, не відпрацьовує на захист. Так звісно ж гарно поставений удар, вміння обрати позицію, але при умові дуже сильного півзахисту - такого як наприклад у ЦСКА. Просто я не розумію, чим він кращий за того ж Мілевського, на якого багато хто гонить? тим, що бразилець? Він у нас півроку пограє, і ви также або й більше на нього гнати будете, на мою думку.
Показати
Я против возвращения Гильерме. А чем он лучше Милевского? Думаю реализацией моментов...Просто у Милевского есть преимущество, он не легионер, и свой доморощенный.
УРА!!!УРА!!!УРА!!! Тепер третій крок до хет-трику залишився!
Показати
а потом четвёртый и пятый....
ну за ту ж саму суму за яку купляли треба його відпускати.
Показати
а при чем тут Нинкович ? Как спасать команду в матчах прошлого сезона то Нина герой , а как один сезон не удался так сразу нафиг пошел, ты нам не нужен?
+ ще "незавбвєнний" Гіоане
Показати
А Вы вьюху Суркиса вспомните)) Речь там шла о новом опорнике... Я сам не горю желанием видеть новичка опорника в клубе(тому же Петрову он будет перекрывать доступ к основе)
No results found.