Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 260
Господі, чи вони хворі на голову, чи тільки придурюються.
Показати
А.В., да норм, пусть объединятся, чтоб всем стало видно как развалить футбол и у нас даже думать перестали.
А можна ж відразу 16 з наступного сезону! Хто проти? Кротів до уваги не брати! Ми й так уже натерпілися від їх "урізаного" формату імені Цигана.
Показати
А.В., Кротів? А нічого що 2+2 Коломойського-Суркіса разом з футболами запропонували цей формат. Я звісно теж не люблю кротів, але ж потрібно бути адекватним.
Тобто срібного призера КОНМЕБОЛ вони хочуть заполучити за мінімальну ціну. Тим більше, у самому Базелю він не останній гравець був у минулому сезоні.
Показати
А.В., погуглил - за сезон у него 7 матчей в Суперлиге. Это как-раз таки последний игрок)
Мене дивує, чого вони з усієї України рвуться у той шахтар, де перспективи українцям уже десятиліттями не дають. Невже батьки клепки не мають?
Показати
А.В., думаю все видели видео пацанов из команды ю-19 которые на дорогущей тачке кричали "позовни ринату". У них уже жизнь удалась, даже ничего не достиг. Попасть в шахтер или динамо и подписать с ними контракт - это уже значит обеспечить себя на всю жизнь, даже если и закончишь на уровне молодежной команды. А если не удалось и оказался в академии условных Арсенала или Олимпика, то надо 20 лет играть чтоб эти деньги заработать.
А тепер скажіть, який ще клуб українського чемпіонату систематично відправляє своїх гравців в чемпіонат окупанта?
Це питання для тих, хто навіть на сьогоднішній день вважає Ахметова і всю його псарню"патріотами" України.
Показати
А.В., єдиний критерій у якому Ахметов може вважатись патріотом - це те, що він вклався у розвиток української команди, а не, умовно, англійської.
Щодо гравців, що їдуть до чемпіонату окупанта - так, вони такі одні. Але, ж і в Динамо подібного лайна вистачає. Чого тільки варте інтерв‘ю Алієва. Суркіси вже навіть не приховують свою симпатію до мокшан підтримавши опоблок (чи як ті гарпії зараз називаються). З-поміж всього, б‘є в очі, що в команді лише 2 гравці спілкуються українською: Русін та Кендзьора(!!!). Я вже мовчу про «лайки» Бєсєдіна і т.д. У нашому клубі, на жаль, не менше швалі. Звичайно, є й позитивні дії, як допомога Захисникам. Та все ж... У нас теж морда «в пушку».
На сьогодні Кадар кращий зліва в центрі оборони Динамо.
Якщо Пополв переконає своєю грою Хацкевича, то не дивлячись на його молодість(сирість для бульбаша), він здатен потіснити Бурду. Або ж Бурда буде вимушений додати у грі. А то він щось притормозив у своєму рості.
Показати
А.В., ага только привозит в каждой игре.
Не будемо спішити. Що було то було. Зараз Де Пена пройде збори із Хацкевичем, і щось мені підказує, ми його на полі навряд чи будемо бачити.
Показати
А.В., На самом деле, лично мне, без разницы кто будет основным Вербич или Де Пена. Главное что есть достойная замена друг другу. Бывали матчи когда Вербич по ходу матча явно был уже уставшим, но его не меняли, так как не было хорошей замены. Сейчас может выходить Де Пена с хорошей скоростью и разрывать уставших защитников. Тоже самое и на правом фланге с Караваевым.
Усе що робиться - на краще! Можливо так і буде?
Показати
А.В., тут головне питання на краще для кого? Для Динамо? не думаю.. схоже все на те що і новий сезон Динамо буде грати стабільно ніяк.. ( Одна налія що всі травмовані повернуться достатньо вмотивованими, щоб за рахунок власних індивідуальних дій робити результат.. Як на мене це ставка нетренера на новий сезон..(
Так з Україною уже все майже вирішено. 73% Населення скористалося демократичним правом, що було за попередньої влади нормою, і вибрало на посаду людину, яка веде нас до федеральної одиниці параші.
Зовсім непомітно ми втрачаємо Свободу.
Показати
А.В., Населення? То ви дуже м'яко сказали... Стадо. Зе! Зе! Зе!...
А.В., вже щось і не дуже видно цих 73%
Так тобі й треба. Заліз у кучу, не відмиєшся. Аренда - то твоя доля тепер.
Показати
А.В., ну, этот ещё неплохо попал
А.В., это по крайней мере не ФК Будка :)
А.В., Та это счастье. Отбегать сезон в теплой Португалии, в чемпионате, который по уровню существенно выше. Еще и язык подучит. На месте Суркиса, я бы нашу молодежь тоже куда-то бы спихивал в Европу.
No results found.