Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 27
Коментарі по темі:
Funt, поганого НІКОЛИ НЕ БАЖАВ. І не бажатиму. Але тут така ситуація, що моє, Ваше, наше бажання на фоні такої гри, точніше її відсутності виглядає ну дуже-дуже мізерним і практично безнадійним. Що не заважає хотіти, бажати, мріяти... Я от про що, якщо припустити негативний результат гри, чи наважиться наш Джуніор на щось радикальне. От що я мав на увазі.
Показати
Думаю, не решится...
Я так думаю потрібно запасатись терпінням,валідолом ну і ще хто чим може чи хоче, бо такі неділі будуть в нас часто... Не виключено, що може повторитись і в цей четвер... В жодному разі не бажаю нашій команді чогось поганого, але такий розклад може мати позитивні наслідки. Це якщо спробувати помислити на перспективу, як то кажуть стратегічно. Щонайменше маю право так думати... Чи як?
Показати
Не... Не могу желать поражения команде... Ну никак! В конце концов, это не Блохин, а команда! Пусть все идет, как идет, изменить мы ничего, к сожалению, не в силах...
Небезпідставно наділяти його епітетами та "орденами" можна і до вечора. Та чи ВОНО нам потрібно...
Показати
Не могу не согласиться. И так много внимания герру уделил, много чести. Но это от того, что надо была разрядка после воскресенья.:) Завязываем.:)
Те що починає писати протилежне, зовсім не означає, що зрозумів що писав чи то пІсЯв ню. Ту саму ню. :)
Показати
Возможно. Где-то выше написал, что он конъюнктурщик и приспособленец.
І хто б сумнівався в Вашій коректності! Знаючи Ваш талант запускати в довгий та затяжний політ різних там і тут "не майорів"...
Показати
Этого не пошлешь в затяжной полет, к сожалению. Этот включает дурачка и пишет, пишет, пишет - никто не читает, но он пишет, пишет, пишет... Поймет, что написал фуйню, начинает писать совершенно противоположное, но пишет, пишет, пишет.... Плодовитый, одним словом, автор.:)
Добрий ранок! Та не помилявся я!!! Просто я "політкоректний". О! Хоча в даному випадку з Вами не сперечаюсь...
Показати
Добрый! Дык, и я политкоректный - видали как я написал?:)Вроде і поздоровкався, але інформацію нужную передав!(С:)))))
Вітання всім шанувальникам ВКДК! (Для мене ДК залишатиметься ВК, незважаючи на присутність, чи то перебування всяких "володарів" Золотого М"яча на тренерській посаді...) Деякий час тому "бував" на сайті одного Шуріка. Почитав там, пописав інколи, так переважно був присутній... Перестав розуміти, чи то ПОЧАВ розуміти "політику партії" і пішов. Видалив аккаунт і пішов, чого швидше за все і не помітили... Прийшов я на Динамоманію, так читав-читав і бачу Funt. Знайоме ім"я. Почитав, зрозумів і зрадів, що не тільки ім"я, а й текст та манера знайомі... Вирішив офіційно, "з документами". Прийшов, зареєструвався... Почитав HIMа та інших... Та так, бачу нічого! Цікаво інколи почитати, інколи корисно... Аж тут перефотографований та об"єднаний і просто "хєрмайор" Ольшанецький...
Показати
Фунт - это всегда Фунт, сами знаете, как он сидел!:))) Но Вы немного не правы - в слове "хєрмайор" "майор" можно отбросить. Так точнее.:))
No results found.