Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1137
Гармаша немає і Караваєва.
Показати
Africanda-S, мабудь за пивом чи кавою в черзі залишились стояти ..)))
Цікава стаття. Але щось потрібно робити з редагуванням. ПОСТІЙНО з Болем казуси у текстах: то Біль, то сьогодні навідь Болі (згадався Базіль Болі з Марселя і збірної Франції). Або редактор має почепити поряд з монітором табличку-нагадування з одним словом "Боль", або взяти за звичку ЗАВЖДИ вичитувати кожен текст перед розміщенням на сайті "Динамоманії". Бо це неподобство може тривати роками.
Показати
Africanda-S, в даному випадку скопіювали текст з першеджерела без перевірки. Вибачте.
Якщо вірити керівництву клубу, то залишилося прилаштувати лише Кучерука. Але мені не зовсім ясно, чи прилаштовані всі ті гравці Динамо, яких Григорчук не побажав бачити в Чорноморці. Наприклад, де зараз Надольський? І без роботи нині Ю. Мороз, С. Шматоваленко та інші з тренерської бригади. Не ясно, що буде з Шулянським. Правильно вчора А. Яшкін сказав: можемо загубити багатьох якісних гравців з розформованої команди Ю-21.
Показати
Africanda-S, крім них ще Ващишин, Хондак, Власов, Сухоручко, Завгородній, Мащенко. А ще Костевич... Одним словом, назбиралось на цілу команду.
Megogo VS Olltv, але, водночас, ці гравці дуже потрібні в Ю-19 до кінця цьогорічного розиграшу єврокубку. Без них шанси пройти якомога далі, набратися міжнародного досвіду значно зменшуються.
Показати
Africanda-S, на матчі Uefa Youth league їх можна відпускати
Якась плутана інформація. Учора оприлюднили список гравців Динамо, які мали летіти на матч в Іспанію. Їх дійсно 18. А ті 9, що захворіли, входять в число цих 18-ти, чи ні? Геть неясно. Можливо їх відчепили від команди вже перед самим відльотом? То тоді матч в Іспанії втрачає будь-який сенс: зіграти зможуть лише 9 і без замін? Чи не простіше тоді технічну поразку зарахувати?
Показати
Africanda-S, 18 улетели, а 9 на карантине остались. Легко, в принципе, сказать, о ком речь, если смотреть состав команды по спаррингам и то, кто полетел в итоге.

Гаджук (но он из-за возраста и так не заявлен на турнир), Малыш, Бенедюк, Балаба, Мельниченко, Василец, Леднев, Волошин (он дисквалифицирован на этот матч), Погорилый (переведен в первую команду), Слесар (у него и травма была), Юрий Михайлив.

Вот вам десять игроков, которые были на сборе, но не полетели + одиннадцатый в первую команду уехал.
Не здивуюся, якщо інформація Tuttosport є проплаченою.
Показати
Africanda-S, це ж один в один повторення схеми по розкрутці Коваленка. :) Тоді теж писало про мегаталант саме Тутто :)
У Динамо завжди були "далекобійники" з гарматним ударом: Іван Кузьменко, Юрій Войнов, Йожеф Сабо, Олег Кузнєцов, Олександр Бойко, Геннадій Литовченко, Родріго та багато інших. На жаль, Алієв - останній з цієї когорти, після нього в Динамо гравців, здатних регулярно забивати з 30-35 метрів, немає.
Показати
Я бы еще Виктора Серебряникова и Леонида Буряка добавил бы.
Africanda-S, согласен, счас таких нет..
Ось що значить не вичитати автоматичний переклад тексту з російської мови: Тете перетворився на Тітці )))
Показати
Africanda-S, ця історія з перекладом постійно повторюється..
А лежить не Євген Смирний часом?
Показати
Africanda-S, нет, это Никита Кравченко
Кепа, збірники?
Показати
Africanda-S, напевно)) "сборнікі" на парашенській
No results found.