Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 33
Наш колгосп 10-й в Європі,тому аж так все огульно не обс-те! Хвалений Совковий чемп.при якому я виріс такий потужний тільки на словах бившіх виконавців і старперів,бо це їх молодість і тоді дівчата,як відомо,краще давали ніж зараз.А з 5-6 клубів які виходили в Європу завдячуючі перемогам ДК,стільки ж і вилітали за 2 тура.Ні,ну були моменти у багатьох,але моменти,тому і памятають.А зараз придивіться не на грандів,а на середину скажімо,іспанського чемпа,і що--високий поетичний футбол? Всюду 4-5 топкоманд,а далі навіть гірше як у нас.Візьміть хвалену Бельгію,Голандію,та і Італію.Просто гранди занадто вирвались в технологіях підготовки,а ми все на них рівняєм.Частіше Кьєво,або Майорку дивіться....
Показати
Не хотел унижать, это так мысли вслух :) Кстати наш колхоз пока что 8-й в Европе, но только благодаря двум клубам, а не уровню чемпионата вообще, что хорошо видно на примере наших еврокубковых новичков - сразу вылетают. Я не возвеличиваю российский чемп, там схожая, чуть лучше ситуация, или совковый, но надо признать, что тогда (при Союзе) разница в уровне с европейскими чемпионатами была меньшей. Бельгия и Голландия конечно нет, но топ 4 чемпионаты Европы - совсем другой уровень. Те же Кьево с Майоркой на равных будут соперничать с Днепром, а то и Металлистом.
Радує,що калітвінцев з,явився--непогано начинав рік тому! А,взагалі-чого дивуєтесь?.Сирий склад,де малолєтки розбавлені травмованими та невдахами з основи.Одні вчаться,другі обережно розминаються.В дублях,до речі,безбашених не бракує,доводячи свою потрібність основі,можутьі ноги "знести". І що,той же Михалик буде ломатись з придурками,ризикуючи не дійти до потрібної форми? Прийде нове,рівне по віку і можливостям покоління-ігра вирівняєтся.
Показати
В том то и проблема, что поколение за поколением сменяются, а выхлоп нулевой. Хотя бы одного игрока в год для основы готовили. Кравец 2 года назад вроде бы неплохо начинал, но травма помешала, Гармаш как то быстро сдулся. Ярмоленко и Хачериди в прошлом году Газз "вытянул", но они не наши воспитанники.
І що? Є можливість його пхнути? То для чого пустий трьоп?
Показати
Тему обсуждаем! C Вашего высокого соизволения мы продолжим?
Автор: валентин
29 січня 2011 14:22
заваров
Читаю коменти молоді....да,десь ви праві-Заваров був ігрок від Бога! Но! А хто памятає його загули в Ростові,після чого він був По-жи-ттє-во! діскваліфікований з футболу.Хто в темі---гуляли всі,наказували багатьох,но щоб пожиттєво--це як мало дах знести!!! Як би не авторітет метра,де б він був і хто б його памятав зараз...