Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 70
а я боюсь, що все буде як минулим літом. тоді хотіли Нілмара, а взяли Андре. Зараз, щоб сплавить Андре візьмуть Моурісіо, а на Оскара не хвате грошей. Мене просто виводе з себе думка про Моурісіо. Уже опиклися з Гільєрме, а їм мало((( Хтось знає Твітер чи Фейсбук Дієго Моурісіо??? Треба прояснити ситуацію, що в нас процвітає расизм!!! навіть слово негр дозволино, а ще в нас просто холод сташний, багато снігу, А НАШІ ГРОШІ ПРОКЛЯТІ))) Тіки ніхто його слова не питатиме, нажаль((( Гроші правлять світом. Дуже тривожно відгукнувся Кардозо. Видно, що ми не хочемо платити 20 млн. Тіки не Моурісімо.
Показати
Откуда столько желчи? Что тебе лично Моурисио сделал? Всегда у нас так, еще не успели купить кого то, обязательно надо обосрать его. Про расизм я вообще промолчу. И давай не оправдывайся что это ты пошутить пытался.
Скажу шо молодий і зелений, в нас таких хватає. Контракт до 2015р. + заграний за збірну. Захочуть млн. 10 євро, це дорого й не виправдано, внас греків не було в чемпі, та й закордоном їх грає мало, в топ клубах взагалі не пам*ятаю, домашні вони. Нам нада шос тіпа Єрьомінко, тільки сильніше. Стох, Вайс.
Показати
Кириакос - Ливерпуль, Гекас - Айнтрахт( Баер,Герта,Портсмут),Цартас -(Севилья,Кельн), Харистеас - Шальке (Вердер, Аякс, Фейнорд и др.)Кацуранис - Бенфика, Карагунис - (Интер, Бенфика)...не такие уж и домашние...Это тоже самое что сказать про Украину. Просто уровень игроков низкий - чтобы брали их в топ чемпионаты
Как это нету греков? А Хачериди?
максимум оренда, в Греції дефолт. А гравець за ДК давно вже своє відіграв, такшо дякую і бувай здоров)))
Показати
у нас теж почти дефолт, тем не менее вертолеты для зека покупаем и новых легионеров
стюарди самі спригували!
Показати
Ага)))) Стюард Вася стюарду Ване: "Ну шо Ванек, попрыгали?", Ваня: "Ну а че, давай полетаем!")))
http://www.youtube.com/watch?v=nfhxN6GdAWc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=trHILwkuRho http://www.youtube.com/watch?v=lXrRUMIfv58
Показати
Красавцы!!!
а могли бы ими быть, а так ещо больше слабеют и усиляют соперника. Это и Реала тоже касается(((
Показати
Ну чисто финансово нереально соперничать с такими монстрами. Футбол - это бизнес, а в бизнесе у кого карман толще тот и решает. Банально, но так и есть (
Испанская "Барселона" заинтересована в унечтожении ещо одного конкурента((( Вслед за Давидом Вильей каталонцы могут подписать нападающего мадридского "Атлетико" Серхио Агуэро.
Показати
Валенсия и Атлетико конкуренты разве что Вильяреалу и Севилье, лет так 5 точно)
нє ну прям зіркова хвароба, точніше, якась зірка впала йому на голову, а ще точніше, кирпичина... шо ти добився??? Франк просто не настроївся. а Франція ще зіграє в цьому відборі з бульбашами???
Показати
В сентябре играли. Белорусы 1:0 выиграли.
скажу забанять!
Показати
от чего же?
заздрю Зеніту не його бюджету...
Показати
а чему именно?
No results found.