Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 312
Порпання кротяче в наших ранах; а, тим більше - навмисне, проплачене, їхніми брудними вонючими ратицями, з брехнею, з віднесенням їхнього впливу на арбітраж "на четыре-пять пунктов ПОСЛЕ" - мене, відверто, вже починає діставати... Підлеглий їм арбітраж ПО ГРІ - як мінімум, це другий пункт.
Показати
Анатом! Ради справедливости, сдай себя на вскрытие в морг...
Вам і Олегу: А хто такий Григорчук? В нього є якісь визначні досягнення, окрім медульок з чемпіонату прибалтійської країни? Справді, нема... І наш МетаЗап вилітав з вишки - в той період, коли Григорчук там мав нетривалу практику. Але: всі ми бачили, що вчора саме Грогорчук обіграв 125 лямів ваги.
Показати
Вы знаете, Динамо теперь в таком состоянии, что ошибиться с тренером просто нельзя. Вот потому и не Максимов. Но, почему-то мне кажется, что Блохин таки останется.
До речі, Юрій Вільєвич Максимов - звільнився. Нещодавно. З високою тренерською кваліфікацією, з тренерською харизмою. З характером. І з зарубіжним досвідом. Я вже не кажу, що він - аполегет німецького футболу, та футболу ВВЛ...
Показати
да какой, нахрен, Максимов, прости Господи((( Не наелись еще "апологетами"? А по поводу высокой тренерской квалификации и т.п. - это что, новый анекдот?!
Если снимут Блохина, то, надеюсь,хватит ума не назначить Максимова.
У Фірташа на Інтері працює Шустер. з Магою. Але Фірташ не стане у відкриту конфронтацію з кротами та особливо з хорьками (власником хорьків, не курчам підсадним) на грунті футболу. Собі дорожче вийде. Схиляюсь до думки, що скоріше це може бути на телеканалах Порошенка чи Пінчука.
Показати
А зачем конфликтовать с хорями? Не они наши враги. профутбол наглядно показывает как обсирать кротов и нейтрально относиться к хорям.
З григорчуком -це далеко не проста команда. Не треба шляп, а то потом доведеться їх їсти. Проблема в тому, що шляпами закидують одиниці - а їсти мусять всі.
Показати
А с кем нам сейчас может быть просто? Заглянул в турнирную таблицу и понял, что там абсолютно все команды считают "Динамо" принципиальным соперником, против которого будут рубится до последнего и за деньги рыжего.
Перелічуючи в анонсі можливі зміни в складі, автор не згадав Вукоєвича та Хачеріді. Вважаю це недоліком, бо саме з цими прізвищами (окрім травмованих) можуть бути викликані зміни в заявці. Разом з ними в заявці можуть бути СаШо, Коваль, Сільва, Драгович, Селін, Тремулінас, Велозу, Аруна, Дуду, Бельханда, Ленс, Мбокані, Ідейє, Рубен; зі згаданими вкупі Макеренко, Сидорчуком, Цуріковим, Безусом - 20 осіб. Отже - двоє з цього списку є зайвими. Запитання на матч, і на майбутнє: хто?
Показати
Я не верю, что Хачериди не будет в основе, поэтому и не вспомнил о нем. Я даже его в ориентировочные составы внес: http://www.dynamomania.com/matches/597-dinamo-kiev-as-chernomorets/online
Між іншим, все ж таки по ліміту порушили: Дишленкович не є аборигеном доти, допоки не отримає теоретичного права грати за ЗбУ. Нехай навіть блогер киевлянин_1 погодився, що там, в Регламенті, "може бути" - але, якщо є уточняюча норма, то вона є спеціальною і стоїть рангом вище загальної (між іншим, киевлянин_1 це визнав). Інша справа - що в цій, кротячо-хорьковській ситуації фіг шо докажеш. Наприклад, навіть в суперечках зі мною сторож обриває цитування Регламенту до фрази "у сукупності обставин". А коли я йому зауважую, що він одноосібно не має права трактувати Регламент, який затверджений колегіально - відморожується...
Показати
Этот вопрос уже поднимался. Он не считается легионером.
Коментарі по темі:
Вашого права на помилкову думку я оспорювати не буду.
Показати
Я Вашего тоже.:) Как будет, покажет только время. Сейчас бесспорно одно - клуб, команда, игроки,тренеры находятся под огромным давлением и для того, чтобы с ним справится, необходимо быть именно КОМАНДОЙ. Роль тренера в этом огромна, основная, но если игроки тоже должны быть мужиками.
Я би поміняв по важливості перше і друге.
Показати
Я расставлю приоритеты именно так.
По причине того, что овца никогда не сможет стать волком.
"интересно, как Блохин сотоварищи справится с проблемой лимита" - проблема ліміта, колего, не така вже й важлива (навіть з трвамами двох плюс моральною Хача) - як важлива та нагальна проблема психологічного стану команди. Не важлива вона завтра (Ви прекрасно розказали шляхи її вирішення) і порівняно не важлива (навіть без Хача) вона буде в 9-му та 10-му турах, коли доведеться грати з третіми силами. Психологічний стан команди! - от що буде визначати результат нашої команди найближчим часом.
Показати
Ага. Вот и посмотрим, кто в команде собрался, мужики, или кисейные барышни. Это первое. Второе - как Блохин управляется с этим состоянием .
Автор: Анатом
7 листопада 2010 13:26
На наше "Динамо" готується черговий наїзд. І знову клуб підставить другу щоку?
ПОСТАНОВА № 34 засідання Дирекції ПЛ 5 листопада 2010 р. ПОРЯДОК ДЕННИЙ I. Про визначення дати проведення та питань порядку денного чергових Загальних зборів Учасників ОПФКУ «Прем’єр-ліга»...
Автор: Анатом
19 жовтня 2010 15:13
Бубнов розказує про договірняки
... в тім числі з-за участі "Динамо": "– Известно, что в советском первенстве тоже проводились матчи с заранее фиксированным результатом. Вам приходилось участвовать в подобных шоу? – Вообще-то подобные веяния с Украины пошли...