Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
KeL, яке безриб'я? На його місце є молодий і талановитий Леднев, якого вже потрібно підпускати на 10-15 хвилин.
Показати
Tyrant, можливо. По 10-15 Леднев отримає, якщо тренер захоче, в любому розкладі. Тут багато хто хвалить Вернидуба, в нього він грав))))
Возив Еспаньол цей напіврезервний Реал весь матч, але в Парижі будуть інші виконавці, буде Каземіро, Модріч, Кроос, Роналду і Карім(вийшов на пару хвилин), Карвахаль. Хоча варто признати, що арбітри витягували весь матч мадридців за вуха.
Показати
Tyrant, Морено не 1 забив )) Таки тягнули
Yura, тут якраз лінію тримав, передивіться повтор. Як футболіст він слабкий, але тут він забив дійсно класний гол і як форвард зробив все правильно + шикарний пас.
Показати
Tyrant, Да какой пас - у чувака 8-го номера тупо мяч с ноги свалился при ударе по воротам, а тунец был в нужном месте и классно справился.
Нікого не нагадує?
Показати
Tyrant, во во,...
Навіть тут треба своє фе висказать, зіграв на лінії, вибіг, з льоту піймав і забив хороший гол.
Показати
Tyrant, зльоту піймав - це коли бьють. а это так клюшку подставил. да линию не "выдерживал". случилось. он легкоатлет - не футболист.
Барвинок, Хацкевич відмовився від короткого пасу, і тепер в Динамо немає ніякого, 90 хвилин на винос. Як тільки призначили Хацкевича я був впевнений і писав що це провал, так і є. Ребров мав йти з команди, від дав все що міг, і дякуємо йому за всі трофеї і ЛЧ, але змінив його повний профан.
Показати
Tyrant, ви дещо згущаєте барви. Я б волів ще подивитися на роботу Хацкевича, хоч, повторюю, сумніви і претензії до нього є. Але це краще, ніж варіант з Раулем, який точно веде в глухий кут.
Олег, Берлусконі продав, і тепер Мілан на грані і може зникнути. І це Мілан, а хто взагалі захоче Динамо? Такі як Курченко, які розвалять і підуть собі далі?
Показати
Tyrant, не знаю хто захоче, але вважаю, що покупці знайдуться. Це вам не який пересічний клуб, Динамо - самий титулований клуб в цій частині світу.
ninko36, я не можу пригадати чи був тоді вже Рауль чи він з нового сезону прийшов.
Показати
Tyrant, на оф сайте написано, что с февраля 2014 Рианчо был
Дмитрий, іще був кубок України, коли кротів по пенальті перемогли, в статті про це забули.
Показати
Tyrant, т.е. 2 кубка, первый сразу после Блохина, 2:1
RBaggio, тому треба прописувати пункт в контракті про розторгнення договору і звільнення тренера при неприйнятних результатах(виліт з ЛЧ, безвиграшні серії)
Показати
Tyrant, та якщо брати до уваги серцевий м'яз Суркіса, на якому він вчора наголошував, то складається враження може так він його стимулює
No results found.