Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 206
Fiml,
Навіть відповідати не хотів на такі тупі закидони:))) Оці всі посилання на 16 років і затьмарюють вам всім, недалеким болілам мізки (чи може нема чого там затьмарювати?) І Динамо на першому місці було тому-що покотилися суперники з відомих причин. Але малоліткам не бачившим нічого цього не збагнути. А до обсирання - я не сказа в бік Динамо жодного поганого слова! Тому пораджу не бикувати й не тупити, бо скидаєшся не на зовсім розумного підлітка. Маю надію, що помиляюсь. Та де там...
Показати
Козак, а як же, ти грунтовно ктитикуєш, а не обсираєш клуб, який за твоїми словами продр...ує і прос...ає ігри, жодної поваги до Великого клубу. Так, Ребров ідол і взагалі "он любимец секторов, наш герой - Сергей Ребров!" А ти звичайний сільський підліток-рагуль, якому тільки тролінгом займатися...
1. "Основания" і принципова позиція - це доволі не слаба сума контракту за сидіння на лаві!
2. Ніякого більш-менш достойного вибору не було, тому прийшли бити чолом до Суркіса!
3. Не роздутий як мильна булька - в 28 років вже повинен був бути роздутий.
Показати
Козак, мені здається тобі пора до психіатра, бо у тебе проблеми з головою!
_болельщиК,
Шева з 7 виступав вже після повернення з чукотського колгоспу догравати перед пенсією. Кращі і знакові роки Шева був №10 в Динамо, а 7 він втулив вже в Мілані.
Показати
Козак, так і я ж за те саме)
Серега,
По-перше! Клуб я не обсираю і стаж вболівання, а це і в радостях і в горі, в мене буде більший ніж ти прожив на цьому світі! Проте потрібно бути завжди адекатним і підтримувати команду на стадіоні, а не пучитись в інеті, тим більше, що здорова критика ще нікому не завадила.
А от відмазки, що були якісь підстави і т.д. - це просто відмазки, підставі одні -провали тренера! І якби хто щось тут не говорив - моє улюблене Динамо при Реброві грає відверто в тошнотний футбол. А то, що без поразок був тривалий час - подивись на суперників! Тож прозріння бажаю і мудрості, а не тупо фанатизму!!!
Показати
Козак, те як ти критикуєш і називається "обсирати". Шістнадцять років нам в групі ЛЧ хто тільки не траплявся (і не такі як ти виразився "нульові" Челсі і Порту) але результат був оди - виліт. Кілька років тому Динамо було четверте в чемпвонаті і ти кажеш що нема прогресу. Зараз Динамо в 1/8 ЛЧ, а коли пройде Ман сіті і опиниться в 1/4 ти заспіваєш що і Ман Сіті був ніякий очікуючі прихід Гвардіоли...
Козак,есть большая доля истины в твоих словах, только очень часто личное мнение воспринимают почему то как обсер команды. Мне лично тоже игра любимой команды не приносит эстетического удовольствия (исключение киевские Генгам и Эвертон) только разве что результатом можно быть довольным. Но как говориться вместе с хлебом хочется ещё и зрелища, осмысленности, того же качества!
Козак, слухай хамло! звідки ти знаєш скільки я вболіваю за Динамо?! і взагалі який мій вік! от потім ще доказуй що ти не пустомеля якщо робиш такі коментарі! все гуляй давай! набрид своєю пустомельською обсираловкою!
Серега, Я бачу, що ти шалено закоханий в Реброва! Тож тобі мабуть марно нагадувати явні провали в минулому розіграші ЛЕ! І продристаний матч кротівні - це теж випадковість? І то, що пощастило в групі ЛЧ бо Челсі і Порту були зовсім нульові - то є бомбезна заслуга Ребова. А от в одному ти правий - не можна пригадати, як в останньому матчі з євреями ми ледве не прос...ли, ледве не підвели ганебною грою глядачів, та от їх не було! І то нічого, що Динамо зовсім не прогресує, що такі аспекти гри як стандарти в Динамо нульові... Ще багато чого. Тож окрім засліплено волати Динамо Чемпіон, інколи необхідно дивитися правді в вічі!
Показати
Козак, провали в ЛЄ, єдиний провал був з Фіорентиною, пощастило в групі ЛЧ? ооо та ви пане з глузду з’їхали...
продристаний матч як ви кажете ... на це були свої підстави, якщо вас це не влаштовує то згадайте якою була серія безпрограшних матчів! думаю прозрієте, ну і т.. немає змісту щось доказувати людині яка тільки і знає що обсирати клуб! успіхів ...
Козак, ну все правильно, Динамо Київ - діючий чемпіон України
Розпродаж білетів у нас як був дикунським так і залишився. Скількі відсотків квитків вже на руках у спекулянтів?
Показати
Козак, На olx со вчера продают..
Билеты по 150 суют за 300
Це все тільки слова! Можете, з практики видно, ще й як можете!
Показати
Козак, интересно где они на практике это показывали? за Времена Реброва такого не было!
Мені глибоко пофіг, що говорять за моєю спиною
Мені пофіг придурки, що безпідставно мінусують
Тому, що при реальній зустрічі вони тримають свої язики і пальці глибоко в себе в дупі!
Гедонист, Все дуже просто - в нормальних країнах і футбол мав нормальну еволюцію, а наш надутий штучно футбол мав колись рухнути. От і маємо. І головне - наш вболівальник - це переважно диванно-інтернет вболівальник і його еталон - це пузатий жлоб всезнайка, який ходить раз на 5 років на стадіон, коли друзі підгонять шаровий квиток на Лігу Чемпіонів.
Показати
Козак, согласен с первой частью комментария. Просто то, что футбол у нас рухнул именно сейчас прямо связано с ситуацией в стране. Это я и имел в виду в своем первом посте.
Касаемо второй - не все так однозначно. В приведенных в тобою странах другой уровень культуры, безопасности, инфраструктуры - а это много. Взять для примера влияние инфраструктуры на посещаемость и сравнить среднее кол-во болельщиков ДК на Лобановского и Олимпийском.
Praktik, Тож бо й воно, що він видавав одну гру раз на півроку
Показати
А мінусовальщик або засунув би пальці собі в дупу, або назвав декілька підряд матчів коли Федорчук феєрив!
Гедонист, Я не мав на увазі вболівальників Волині. Але, якщо вже ти заговорив, то можу розповісти і цю проблему. Бо у Волині невеличка купка фанів і на стадіон в Луцьку на Волинь не ходять взагалі. Іноді трохи збираються щоб подивитися на грандів і то - це 90% рагулів, які приходять на стадіон не заради футболу, а заради відвідування розливайок, що знаходяться на перших поверхах будинків біля стадіону. Розливайки а-ля кафетерій в радянському гастрономі. Тож початок і кінець таймів там аншлаг з чергами за 150 шмурдяка і бутербродом з зеленою ковбасою..
Показати
Козак, стало быть и с луцкими болельщиками что-то не так, им не нужна Волынь?
No results found.