Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 11
На лівий фланг захисту!!має 3 переваги: 1)Кращий за Даніло Сілву! 2)Українець 3) Вихованець клубу!і буде боротися за честь клуба!
Показати
правый но хуже Федецкого и бутка(
ВИТАЛИЙ...ДАНИЛО играет справа в защите...
Сенсаційна інформація з'явилася в українських ЗМІ: джерело в київському "Динамо" повідомляє, що Ігор Суркіс у найближчий час може наважитися на звільнення Юрія Сьоміна з поста головного тренера команди. Новим наставником "Динамо" Ігор Михайлович хоче бачити відомого англійського тренера Гаррі Реднаппа. Іншими претендентами на тренерське крісло "біло-блакитних" є Марсело Б'єльса, який продовжує конфліктувати з керівництвом "Атлетіка", а також Луїш Феліпе Сколарі.
Показати
О так новина!
в Динамо його, замість Даніло Сілви!!!!!!!!!
Показати
он же полузащитник...
Чемпiонат України Тур: 4 03 серпня 2012. початок о 19:00. ігру перенесли!
Показати
А чего кроты аж в понедельник играют.Что самые уставшие.
в Марселі під 3...а в Мілані під 19
Показати
В Марселе он играл под 3, в Милане когда перешел то играл под 2, потом его отдал в кпр - он там играл под 34 номером, потом вернулся в Милан и его якобы заявили под 19 номером.
Накануне встреч с киевским Динамо в третьем раунде квалификации Лиги чемпионов голландский Фейенорд попрощался со своим ключевым футболистом. 27-летний центральный защитник Рон Влаар был продан в бирмингемскую Астон Виллу. По неофициальным данным, Влаар обошелся Вилланам в четыре миллиона евро. В понедельник голландец отправится на медосмотр, информирует Voetbal International. После этого будет подписан контракт сроком на три года.
Показати
Ну и ну!!!)
Мілевського все ж таки продають до Сьоміна та Алієва // 07.08.2010 - 06:55 «Локомотив» домовився з київським «Динамо» про перехід нападаючого Артема Мілевського, який повинен прибути до Москви з дня на день, стверджує Life Sports. Трансфер 25-річного гравця збірної України обійдеться залізничникам у 9 мільйонів євро. Біло-блакитним довелося йти на поступки, оскільки за рік Мілевський міг дістатися «Локо» безкоштовно.
Показати
Виталик, сейчас админы тебе "выпишут" по первое число, за ссылку на Life Sports! Сегодня начнут, а первого закончат!))
тре шо було так ! --------Шовковський-------------------------------- --Єрьоменко-Хачериді-Михалик-Ель Кадурри----------- ------------Вукоєвіч--Петров----------------------- -------------------Гармаш (Нінковіч)--------------- --------Шевчеко(Гусєв)-------Ярмоленко(Маграо)----- ---------------------Мілевський (Зозуля)----------------------
Показати
Чуть-чуть внести поправу С Гармашем.... и будет нормальная схемка )
Алієв Молодець!
Показати
він справжня зірка дубля)))
а серйозно??
Показати
А серьезно,откуда же мы можем знать....
No results found.