Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 18
О проскакав мінусом любитель маріуполь і борячука,ну скакай далі конь педальний!!!
Показати
Хто не знає "конь педальний" це фігуральний образ автомобіля
А таких статей як у Лінака у нас майже нема,в нас всі пишуть з направленням очернити Динамо! Аналізувати потрібно, це політика популярності,якщо ми сайт клубу то потрібен розвиток,а не пригнічення адже ціль цього критикувінізму,опльованості і очерненю образу команди,тут мета лише одна що б зняли Хацкевича,але ці методи просто не віповідають зазначеній меті!
Вот зняли Хацкевича, що далі? А скільки бруду ви нагатили на всіх? Тепер прийдеться і решту міняти,адже їх ви теж облили. А тепер давайте порахуємо скільки залишилось в клубі ким ви не розкидались хотя би в порівняні? Думаю це не більше трьох Вербич,Циганков і Сідклей,а решту починаючи від Суркіса і до останього працівника Динамо всіх обгадили і облили лайном - де тут здоровий глузд?! Як можна поміняти повністю клуб і головне а який приклад клубу у ваших головах,не вже шахта???
Показати
Ну та судячи з того як тут багато дописувачів знімали шляпу перед шахтою,то так воно і є!!!
Де це справедливість зашарилась,абсолютно не справедливо що маріуполь і ось цей борячук виграють! Цим молодшим без роду старшої шахти потрібно, що най меньше не попадасти в першу шістку нашого чемпіонату,а максимально це хай ні ти останє місце і вилетіти в нижчу лігу за свою не традиційну орієнтацію і інтимний зв'язок з шахтою
Раніше нікого не цікавив,той ференцфарош і справа в тім що там увесь чемпіонат низького рівня! Но там же Ребров наш тренерує,то тепер так цікаво,вколоти і Реброва і вболівальників Динамо...
А скажіть,чому ви не тішитись коли ваш містер на чолі збірної туречини, перед матчем з рускими щось там гучно розповідав,та просто опозорився безславною поразкою???
Як на мене то рівень цих двох темників,був би набагато сильнішим на полі вашого геніального луческу,та ви чомусь посоромились це розкручувати, авжеш?!!!
Показати
Мінус два крота відзначилось,скатєртю дорожка,котіться дальше!!!
Dinamik, шановний, ви сайт не переплутали? "Источник:Динамомания". Чи якщо стався курйоз в матчі, де тренер Динамівець то ні в якому разі не можна постити новину?
Кого взагалі цікавить ця новина,може таким чином кроти надіються створити чорний піар?! Та ви за собою дивіться,вам так далеко заглядати не прийдеться, бо у вас взагалі культури ніякої,тому що ви неглота безкультурна дорвавшася до влади і ви награбили в народу багато, а відповідати вам не приходиться!!!
Показати
Dinamik, при чем тут пиар, просто новость для всех, кому интересно как складывается судьба бывших игроков Динамо после ухода из клуба.
А знаєте,я радію що в нашому чемпіонаті знову є такі тренери як Бакалов і Грозний,ще б хтось запросив,цього білоруса,що раніше в нашому Арсеналі тренував,як же є фамілія,щось провал у пам'яті?!
Показати
Справа в тому,що ці тренери вміють працювати із молодю і після таких тренерів багато гравців ростуть!
Цікаво, а де взялось чотири команди? Ну Динамо,Зоря, хай ще Десна,а хто четвертий?!
Показати
Dinamik, блин, а мариуполь, там же стенка на стенку!?
Dinamik, Карпати, Олександрія
Валерий ua, не думаю що на свій день народження,цей легендарний Динамівець заслуговує знущальницьких слів!
В Хацкевича день народження і його заслуги перед Динамо великі,тому що най меньше це просто долучитись до слів Г.Суркіса!
Показати
Dinamik, якщо б це було привітання Хацкевича, як колишнього гравця Динамо, без питань. Два білоруси вклали вагому лепту до величі Клубу.
Ось цей абзац вітання викликав у мене незадоволення,м'яко кажучи, а беручі до уваги, що ці слова лунають від співвласника клубу взагалі навіюють тільки сум :
В свое время получив закалку при работе с двумя национальными сборными, Вы уже и в Киеве доказали свою высокую квалификацию. Хацкевича знают, как максималиста по жизни. А это именно то, что нужно «Динамо», для которого не существует иных мест, кроме первого. Как показывает практика, Вы обладаете всеми необходимыми качествами, чтобы вывести своих подопечных на новый уровень и добиться с ними новых побед.
А про наркоманів шахти, слабо розказати?!
Показати
Dinamik, оце велика честь для нас - програвати чемп наркоманам
Ну і чим накажуть? Хіба це обговорено регламентом? Чи для Рафаілова заднім числом напишуть? Так Рафаілов завтра скаже що його не так зрозуміли,тоді що ви будете обговорювати?!
Показати
Хто б зайнявся цим кдк і ффу?! Розслідуйте і заведіть справи на ффу і кдк на предмет придвзятості з можливої вигодою,бо чітко відстежується стабільність лояльності до пулу ахметова і травля з переслідуванням не угодних тому ж таки пулу ахметова!!!
О проскакав мінусом любитель маріуполь і борячука,ну скакай далі конь педальний!!!
Показати
Хто не знає "конь педальний" це фігуральний образ автомобіля
Автор: Dinamik
12 листопада 2018 14:07
Динамо має тренера
тренер є,це Хацкевич! Чомусь всі хто хоче зняти Хацкевича,не розуміє що вони хочуть нашкодити клубу, адже команда без тренера не може здобувати перемоги і показувати хорошу гру!Коли Динамо підслизнуло...