Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 8
Таке враження, що на тренуваннях хлопці просто бігають між штрафними майданчиками ((( Дойшовши до штрафної, ідуть прості навіси в нікуда. Захист найгірший за останні років 10-ть так точно. В центрі завжди вільні зони, на підборі суперники переграють нас завжди в співвідношенні 30/70. Мбокані як і Ідейє вкотре зіграли класично,без нестандартних рішень і виграної боротьби. За 9-ть матчів команда виконала близько 40 кутових, 14 штрафних (20-25м) жодного забитого м'яча! Що БЛОХІН робить на тренуваннях??????
Показати
Что-что... Кофе пьет и курит!
---------------Коваль----------------- --Гусь-------Хач------Віда-----Селін?-- ----------Велозо----Гармаш------------ --Ярмола------------------------Ленс-- -----------Ідейє----Мбокані----------- Таким хотілось би бачити кістяк команди на новий сезон. Плюс мінімум 1-го ЦЗ на підміну, а в нападі награвати молодь, того ж Яремчука, звісно випускати на поле при різниці в два мячі.І я думаю що через рік будем мати свого добротного напа. Тут потрібна довіра тренера, якої зараз в команді до молоді попросту немає.
Показати
Извини дружище, но какой Идее? С Мбокани? Идее не может с партнерами играть, будут вечно мяч делить. Нам нужна активная игра в нападении не двух игроков, а двух фланговых и одного центрального, нужно взаимодействие.
А мне кажется что Ваша схема то что нужно!
Думаю Блохін буде його як другого напа використовувати, хоч він і лінійний.А згодом як підміна крилатому.
Показати
Скорее на левом фланге инсайдом, а то у Гуся с этим вообще не складывается, что не удивительно. А так правша Ленс на левом фланге, левша Ярмола - на правом.
Давай Браун, ми не проти, а навпаки тільки ЗА!
Показати
а я против!!! ОЧЕНь против!!! пусть плохо за ним смотрят :-)
В Англ.ПЛ за чемпіонство борються 6-7 клубів,а в нас два, хоча вірю, що скоро і Металіст буде готовий створити конкуренцію за перше місце, але не в цьому сезоні- мотивація Динамо і шахти надто велика після невдалої осені на Евро арені!
Показати
Ну какие 6-7? Реально до нынешнего сезона: МанЮ и Челси.
Так и в этом году реально борются только два Манчестера.Но суть то не в этом.Перед этим на месте МС были Челси, Арсенал, Блекберн, Лидс, еще раньше -Шеффилд Юнайтед или Ноттингем Форрест...А наш чемпионат состоит из 4 самостоятельных клубов(из которых за чемпионство боролись и еще несколько лет будут бороться только два) и 12 фарм-клубов.Так почему молодой талантливый игрок должен гробить свой талант и карьеру для "розбудовы" того, что никто иначе как на словах и разбудовывать пока не собирается? А если и соберутся, то чтобы подтянуть это дело к более или менее приличному виду нужно лет 15-20.
Просто Шева наш приклад, і на мій погляд найвдаліший.А всі виконавці Вами згадані вище, не мають ніякого відношення до України.Хоча я непроти б такого кар'єрного росту Ярмоленко, як у того ж Гігза чи Мальдіні )))
Показати
Для того что бы Ярмола стал как Гиггс, нужно что бы Динамо было как МЮ, Семин как Фергюсон, а УПЛ как АПЛ... это реально?
Скиньте текст вюхи Ярмоли, а то не в курсах.
Показати
http://issuu.com/petrocos/docs/ft_1
Коментарі по темі:
Зараз ти б нам аж ніяк не помішав Бангурьонок )))
Показати
он сейчас уже не в той форме( к сожалению
No results found.