Автор: Dynamo Kyiv Outside
Зареєстрований: 07.10.2020
Останній візит: 17.12.2021
Telegram-канал "Динамо Київ Outside". Приєднуйся до наших лав!
19 жовтня 2020 15:57
2

Відкритий лист власників абонементів на сезон 2019/2020

Президенту ТОВ ФК «Динамо» (Київ)

І.М. Суркісу


Відкритий лист власників абонементів на сезон 2019/2020


Пандемія COVID-19 сколихнула всю світову спільноту, завдавши шкоди усім ланкам економіки від малого до великого бізнесу. Заходи, введені урядом України, внесли корективи у звичну діяльність футбольного господарства нашої Батьківщини. Вболівальники ФК «Динамо» Київ були позбавлені змоги підтримати команду у вирішальних матчах сезону.


Проте та частина вболівальників, яка показує свою відданість "Динамо" Київ шляхом придбання сезонних абонементів на домашні матчі, окрім моральних, понесли ще й матеріальні втрати.


Згідно з підрозділом "Абонементи" на офіційному клубному сайті (http://www.fcdynamo.kiev.ua/tickets/abonements/) власнику сезонної перепустки надавалось право на: "Персональне місце на НСК «Олімпійський» на всіх 16-ти домашніх матчах «Динамо» у чемпіонаті України, а також, як бонус для вболівальників, на домашніх матчах Кубка України". І що головне: "Абонемент є дійсним упродовж усього футбольного сезону 2019/2020 та надає право його власнику відвідувати усі домашні матчі «Динамо» в чемпіонаті та Кубку України".


5 з 16 домашніх матчів ФК "Динамо" Київ у рамках Української Прем'єр-Ліги пройшли без глядачів. Відповідно є факт того, що власники абонементів не отримали у повному обсязі послуги, за які ними були заплачені кошти, а значить мають право на компенсацію цієї різниці.


Пройшло достатньо часу, щоб надати роз'яснення власникам абонементів на сезон 2019/2020, але відповідальні структурні департаменти ТОВ ФК "Динамо" (Київ) досі не надали жодної інформації з приводу вищезгаданої компенсації. Тому ми звертаємось до президента клубу Ігоря Суркіса і вимагаємо взяти під особистий контроль та вплинути на дану ситуацію, сповістивши вболівальників щодо шляхів вирішення даного питання.


Чекаємо на відповідь на офіційних клубних медіаресурсах у найшвидші терміни, ніж думка про те, що вболівальників ошукали, стане беззаперечною.


Telegram-канал "Динамо Київ Outside"

Там на всех должностях профессионализмом и не пахло, там более когда дело касается работы с болельщиками (на которых им глубоко пох).
Деньги суркис давно проиграл в казино, а остатки подарил на свадьбе пасынку - врага народа медведчука