Автор: Nazik
Зареєстрований: 26.06.2010
Останній візит: 01.09.2021
Назар=)Вболівю за ДК з 6 років!!!
3 вересня 2010 18:07
24

Закрийте вікно бо дує!!! (Частина 2)

  Перша части отримала багато критики і мало коментів . Тому друга буде трішки іншою надіюсь вона зацікавить більше людей на Динамоманії.

   Отже як Я і обіціяв в другій частині я хочу поговорити про трансфери які провернули українські клуби. Поїхали:

                                 Динамо 

                                                          

 Самим першим був Факундо Бертольйо він прийшов за хороші гроші і з кучою авансів. Нажаль він їх покишо не виправдовує. Проте ставити хрест на ньому мені здається рано. Він ше просто дуже серий для нашого Чемпу слабка фізуха і нема довіри від партнерів, але є високий потенціал і видно шо хлопчина талановитий. Будем надіятись шо він таки заграє і покажи все на що здатний.  

                                 

 Дальше був Горан Попов цей трансфер наробив багато шуму бо ніби ми його перебили у Шахти так як це було з Вукоєвичем, але покишо нічим особливим не виділився. Захисник такий собі тай гроші не великі були потрачені. Поки шо він і не розчарував, і не обрадував.

                              

 Андре був третім трансфером. Молодий талант Сантоса зробив фурор в Бразилії. Його покупка перетворилась на “Сантабарбару”, але таки якось клуби знайшли спільну мову. Проте ДК змушено було йти на компроміс, щоб відбувся трансфер кияни дозволили Андре залишитись в Бразилії і виграти Кубок з Сантосом, а в Києві він появився на початку серпня. Покишо особито мені він нічим не запам’ятався нема розуміння гри і взаємодії з партнерами, а вся проблема заключається в тому шо він не проходив з командую передсезонки. Надіюсь він ше проявить себе з найкращої сторони і буде забивати за ДК.

 Ще один трансфер який провернуло ДК був вимушений і ним став Максим Коваль. Воротарська позиція в ДК після травми СаШо дуже ляка Денси Бойко не випрадовував надій і взяли юне дарування з Запоріжжя. На даний момент це найкращий трансфер ДК в цьому сезоні. Думаю шо саме Макс має всі шанси стати повноціною заміною СаШо. Він вже демонструє класну гру, а йому ше є куди рости. Так я не спорю рано чи пізно і він лажане в футболі без цього ні куди, бо хто не працює той не помилається. Бажаю Максу наполегливості, терпіння і удачі!!! Нехай травми оминають і тебе і всю команду...

                                Шахтар

  Мене Шахтар не дуже хвилює і я за ним майже не слідкую тому виділю тільки два трансфери.

 Перший це повернення Дмитра Чигиринського з Барси при чому Шахта ше залишилась в плюсі . Все таки це плюс і для збірної України основний захисник буде мати ігрову практику. Думаю це дуже хороший трансфер і Чигиринський знов стане основним.

                                    

Другий дуже гучний по мірках нашого Чемпіонату сам Едуарду перейшов з Арсенала в Шахтар. Ну назвати цей трансфер дуже грізним язик не повертається, як би це відбулось пару років назад коли Едуардо грав ше в Хорватії і показував дійсно класнй футбол то мови нема, а так просто хороший футболіст. Він так і не зміг повернути свою форму після серйозної травми через це Венгер його і сплавив. Але все одно поважати його потрібно і грати зним потрібно дуже обережно все таки людина талановита і з досвідом.

                                МЕТАЛІСТ

 Ярославський як ніколи багато тріпав язиком цього року, але і на трансфери тоже розщедрився. Звичайно це футболісти не такого рівня яких купляє Шахтар і ДК, але все таки краще минулорічних. Я теж не буду розповідати про всі, а виділю лише найкращі на мою думку.

                                               

 Поки на фоні всіх трансферів Металіста можна виділити Крістіана Вілягру дійсно хороший захисник. І в захисті харош, і в атаку встигає ну звичайно не без гріха, але дуже і дуже не погано. Думаю він допоможе хорькам в ЛЄ.  

                                                   

 Ще один новачок який мені подобається це Клейтон Шавєр поки шо йому не хватає фізух в кожній грі на всі 90 хв. Але мені здається шо коли він набере форму то стане основною скрипкою не тільки по амплуа, а й на полі також.

                                    ДНІПРО

 Там як завжди гроші є, а хороших трансферів нема. Гладкий за 7 лямів це перебор і назвати це класним трансфером важко... 

 Всі інші клуби УПЛ нічим не здивували все як завжди. Одні орендують, другі продають, а інші купляють. Одним словом затарються на новий сезон. Тай стаття не гумова тре закінчувати.

 P.S. Тут далеко не всі трансфери лише ті що мене зацікавили. Тим більше я не розповідав про оренди і не вказував трансферних цін крім одної бо не думаю шо це дуже важливо. Думаю шо всі і без мене знають трансферні ціни цих футболістів. Тепер чекаю на коментарі і дискусії.........  

Дякую!!!
Поки що сирувато, якщо порівнювати, з "корифеями" сайту. Але прогрес є старайся, збирай матеріал і не зупиняйся. Успіхів тобі.
написано однозначно лучше чем в первой части. Но лично мне было тяжело читать в силу суржика, определись плз на каком языке ты пишешь. А за старание спс!
Сховати
Дякую що прочитав. Обов'язково буду старатись покращувати свою мову!!!
Ясно твою думку я зрозумів!!!
Назік, якщо відверто говорити - не подобалось! Немає новизни, такі статі можливо знайти в кожній газеті або на кожному сайті! Да і не зрозуміло, по яким міркам ти говориш, що трансфер "хороший" або "погпний"!
Сховати
Хороший блог!
Хороший пост, благодарю! Пора и мне уже что-то написать)) А то что-то перепраздновал я свое 20-ти летие)) Видимо, на этот раз не про игроков писать буду, а что-нибудь аналитическое)
Сховати
Прошу і дуже дякую=)!!! Буду чекати на твою роботу!!!
Робота хорошая. Особенно понравились картинки;) Но! Всё тобою написанное, было вчера выложено на сайте и как минимум в двух темах. Ты просто это повторил и добавил от себя пару букфф, и + картинки;) За старание ставлю "плюс";))
Сховати
Вадим саму роботу я писав вчора рано це по-перше, а по-друге я навіть не читав того шо було виложено на сайті, але раз так то хай буде шо здер=)!!! І дякую шо похвалив!!!
Что же думаю я сегодня приехал домой и через пару деньков подготовлю материал по этому трансферному лету. Считаю, что в этой работе, вполне полноценной и интересной, не полностью раскрыт все трансферные эпопеи этого лета, так что приглашаю в среду почитать мой материал! Спасибо за работу!
Сховати
Привет, ViAn! Ты лучше поделись своим впечатлением о дебютных минутах Андре. Народ уже заждался твоего комментария по этому поводу;))
Сховати
Привет! Ты знаешь я не видел последних трех матчей Динамо, так что мне сложно говорить про Андре, да и играет он по моемому очень мало пока! Что можно говорить о человеке, который пока что сыграл 110 минут за Динамо? Ему нужны стабильность и доверие, нужно время, чтобы его пару матчей по 90 минут выпустили! Так что не стоит хоронить Андре, его лучшие матчи впереди! Я верил и верю в него, как и в команду вцелом!
Сховати
Спасибо! Понял)) И я верю!
VIAn як з тобою можна зв'язатись!!! Бо мені потрібна твоя допомога!?
Сховати
Конечно, напиши свой мейл здесь и я тебе отпишу свой в личном сообщении!
Сховати
Дякую за підтримку і прошу!!! Обов'язково прочитаю твої статі я не пропускаю!!!
Хоч хтось=)!!! Да граматика храмає=)!!!
Прогрес помітний. Так цікавіше стало. З деякими твоїми думками можна і посперечатися, але на то вони і ВЛАСНІ. Дякую за старання.
Сховати
Дякую!!! Хоч скось читає=)!!! Я зрадістю вислухаю любу думку!!!