28 квітня 2024 23:32

Гвардіола про 2:0 з "Ноттінгемом": "МанСіті" страждав, було більш ніж важко. Нам пощастило із сухим газоном, через нього суперник упускав моменти"

Пеп Гвардіола вважає, що стан поля допоміг обіграти «Ноттінгем Форест».


«Це було більш ніж важко. Було дуже важко, але ми знали, що так і буде. Є відчуття, що ми грали в Брайтоні лише кілька годин тому, так що в цій лізі завжди складно.

"Ліверпуль" виграв на цьому стадіоні на 99-й хвилині, "Арсенал" переміг 2:1, тож тут завжди важко. Нам довелося багато страждати, але зрештою ми на це згодні.

Ми дуже добре захищали штрафний майданчик, особливо Аканджі, Аке та Гвардіол. Протягом останньої півгодини, коли Бернарду змістився до Ковачича, ми краще контролювали гру. Ми команда, яка виживає із м'ячем.

У нас багато матчів, ми знали, що сьогодні буде складно з багатьох причин. Але ми приймаємо цю перемогу та йдемо далі.

Якщо граєш добре і контролюєш гру, то люди кажуть, що ти не відчуваєш тиску [від виходу на поле пізніше за конкурента за титул]. Якщо граєш погано – люди кажуть, що ти відчуваєш тиск.

У певні моменти нам доводилося страждати. Нам пощастило, що газон був сухим, через це суперник упустив деякі моменти. Нам пощастило, що поле було у такому стані», – заявив головний тренер «Манчестер Сіті».