13 травня 2024 20:13

Нойєр та Мюллер намагаються вмовити керівництво "Баварії" залишити Тухеля, у клубі розглядають цей варіант

Частина гравців «Баварії» все ще сподівається, що головний тренер Томас Тухель залишиться у команді на наступний сезон, повідомив журналіст Керрі Хау у своєму твіттері.


Вказано, що серед цих гравців Мануель Нойєр та Томас Мюллер. Вони намагаються переконати керівництво клубу залишити Тухеля. Його асистенти, особливо англієць Ентоні Беррі, дуже популярні серед гравців.


«Баварія» вже оголосила, що Тухель залишить команду в кінці сезону. Повідомлялось, що головним кандидатом на заміну наразі є Ганс-Дітер Флік. Але перемовини з ним ще не дали результату.


Окрім того, всередині клубу є сумніви, що повернення Фліка буде правильним рішенням. За даними Гау, кандидатури Роберто Де Дзербі та Еріка тен Хага також досі розглядаються, хоча була інформація, що від варіанту з тренером МЮ відмовились.


За інформацією журналіста Крістіана Фалька, після кількох невдалих перемовин з іншими тренерами «Баварія» вже розглядає варіант, щоб Тухель залишився.


Раніше повідомлялось, що команду відмовились очолити Ральф Рангнік, Хабі Алонсо та Юліан Нагельсманн, а за Олівера Гласнера «Крістал Пелас» хотів отримати 100 мільйонів євро.