25 мая 2024 20:32

Антон ЦАРЕНКО: "Очень рад, что забил, этот мяч помог мне психологически"

Автор другого м’яча у ворота «Руха» поділився враженнями від матчу, а також підбив особисті підсумки сезону.


- Це був останній матч сезону, тому потрібно було показати достойний футбол перед собою і вболівальниками. Гадаю, ми заслужили результат своєю грою, тим, як ми бились, не дивлячись на турнірне становище. Ми показали хорошу гру і здобули перемогу.


- Розкажи про свій гол, перший для тебе у сезоні.

- Була хороша атака, почався якийсь сумбур у штрафній площі «Руха». Так вийшло, що м’яч відскочив до мене. Вийшло влучити у ворота і забити гол. Якщо чесно, я дуже радий, адже у мене була травма, і цей м’яч допоміг мені психологічно. Також він допоміг команді здобути сьогодні перемогу.


- «Рух» сьогодні бився за єврокубки, а у «Динамо» сьогодні зіграли футболісти, які менше грали впродовж сезону. Чи відчувався цей тиск від «Руха», ця мотивація?


- У нас є команда і кожен б’ється завжди один за одного. Не дивлячись на те, хто виходить у стартовому складі, а хто на заміну, завжди треба показувати рівень, давати стимул і конкуренцію, аби бути в команді «Динамо» Київ.


- Підбий особисті підсумки сезону.

- Як бачите, отримував мало ігрового часу. Але це другорядне. Мене трохи вибила з колії травма. Але я не зупинявся, працював, знав, що я це роблю для себе. У першу чергу потрібно було відновитись і допомогти команді, не дивлячись на те, в якому становищі ми знаходились.