17 декабря 2023 08:42
3

Украинский Месси. Воспитанник "Динамо" оформил супергол за "Барселону"

10-летний украинский футболист Денис Соколовский феерит в академии каталонской «Барселоны» Ла Масии.


15 декабря юный украинец забил супергол за «сине-гранатовых» в ворота команды сверстников из «Вильярреала».


В начале встречи Денис подхватил мяч в центре поля, обошел защитника, приблизился к воротам соперников и из-за пределов штрафной пробил под дальнюю штангу без шансов для голкипера.

Соколовский является воспитанником киевского «Динамо». В сентябре 2022 года он переехал в Испанию, где вначале выступал за «Серданьоло-дель-Вальес».


Там он оформил 40 голов и завершил сезон 2022/23 в юношеской Ла Лиге в статусе четвертого бомбардира. Затем его заметили скауты «Барселоны» и летом 2023 года пригласили в свою академию.

Головне щоб з батьками цього малого контактували майбутне керівництво УАФ,таких талановитих юнаків які після початку війни виїхало величезна кількість
Скрыть
Serg47478, таких малих завжди дуже багато, але мало хто з них вибивається в профі.
Десь на офіційному сайті Динамо подивіться старе відео, як фієрив юний Царенко - незгірше за цього хлопця.
Виріс, до основи Динамо підпускають, але ж Мессі вже і не пахне.
Скрыть
Ватель, я з Вами згодний,не всі стають Мессізараз проблем зі збірною нема а що очікує Нашу збірну умовно кажучи через 10 років про це теж треба думати новому керівництву УАФ,стосовно Царенко Шовковський дійсно його піпуска згадайте кінцівку минулого сезону де Антон отримав не погану ігрову практику ,сподобався Царенко в матчі з Кривбасом ,і у другому таймі з Рухом