1 апреля 2023 21:43
1

Блогер: "Матч против "Львова" последняя возможность 10-ти других людей, которые выйдут на поле с Сидорчуком, доказать свой статус футболистов"

(Публикуется на языке оригинала)


Блогер Михайло Смоловий у своєму Телеграм-каналі ділиться очікуваннями від матчу "Динамо" проти "Львова".


Львів v Динамо
Прев’ю


Цей матч остання можливість 10 інших людей, що вийдуть на поле з Сидорчуком, довести свій статус футболістів. В іншому випадку їм усім вже варто починати обробляти Вадіка на предмет можливого трансферу до Колосу/Олександрії. Виграють усі сторони: Вадіку підйомні, Колосу/Олександрії підсилення, а Динамо позбавиться дармоїдів, які не виправдовують витрачений на них час та матеріально-технічні ресурси.


Львів, за відсутності Буяльського, міг стати чудовим індикатором. Але дуже схоже, що киянам пощастило. Дулуб найчастіше виходив із трьома ЦЗ. І це працювало:


⁃ Львів допускав 8.6/90 ударів на власні ворота (менше лише в Дніпра-1, Шахтаря та Динамо)


⁃ чверть ударів вони блокували (26.4%)
⁃ якість допущених ударів (.118 xG) на рівні з дніпрянами (.119 xG) та киянами (.12 xG)


Безсмертний у минулу каденцію грав в четвіркою, тож певне до неї і повернеться. Проти трійки Інгульця Динамо навіть з Буяльським нічого зробити не змогло. Тож відставка Дулуба грає на користь киян зараз - мінус одна дошка у паркані, або мінус кондуктор в кабіні.


Львів’яни грали в досить інтенсивний футбол без м’яча - 4 місце за інтенсивністю єдиноборств. Загалом заслуговували більшого, завадили проблеми літньої селекції - криворуких кіперів понабирали.


А ось в атаці Львів страждав мученицьки:


⁃ друга найменша кількість дотиків до м’яча в чужому штрафному (9.43/90)
⁃ найменша кількість ударів в площину в Лізі (2.49/90)
⁃ друга найгірша якість середнього удару (.097 xGA)
⁃ найменша кількість голів (.72/90)


Після зимової перерви та перебудови складу розпочалася найдовша гольова серія - забивають вже три гри поспіль (1, 1, 2). Закінчували перше коло трьома безгольовими матчами (0, 0, 0). Атакувальний потенціал дещо зріс. Якщо Львів влаштує і завтра гольову феєрію - стартовій четвірці захисників Динамо в клубі більше робити нічого. Є безліч команд, де їх з рукам та ногам розберуть (Колос і далі за списком).


Олександрія нарешті забила болт на Ротаньстайл і закиданнями за спини та стандартами здобула перемогу. Кияни попереду лише на 2 (!) очки. Якщо Олександрія відмовиться від «структури», й надалі продовжить грати в бий-біжи, то їх шанси відібрати в Динамо п’яте місце не нижчі за шанси Динамо випередити Зорю (склад підходить ідеально). Тому завтра потрібно виригувати перемогу за будь-яку ціну.


А чому сидрочука не включив до списку? Невже зрозумів, що йщму вже нічого ловить? Абидна, слюшяй...