17 февраля 2023 21:24
1

Алексей Михайличенко - об уходе из "Динамо": "Я не стал получать больше в УАФ. Просто ушел из той атмосферы, которая мне не нравилась"

Первый вице-президент УАФ Алексей Михайличенко рассказал о причинах ухода из «Динамо».


- Вы говорили, что давно знакомы с Андреем Павелко и он вас пригласил в УАФ. Много лет в «Динамо», с Суркисами - и потом идти в УАФ. Насколько это решение было сложным, долго ли вы думали над этим предложением?

- Прежде всего, я не видел свое будущее так, чтобы ходить и делать то, что не приносит удовольствия. Я не мог прийти в «Динамо» и сказать, что я доволен. И деньги здесь не на первом месте.

Я не стал получать в УАФ больше. Я просто ушел из той атмосферы, которая мне не нравилась.


- Говорят, что Павелко сейчас собирает возле себя «динамовские сердца».


- Да нет. Давайте шире возьмем. Анатолий Демьяненко родился в Днепре, Игорь Беланов - в Одессе, я в Киеве, Олег Протасов - в Днепре. У нас тренируют и Руслан Ротань, и Владимир Езерский, и Кузнецов.


Очень хорошие специалисты, тренеры. Сейчас в УАФ собралась очень хорошая команда, - сказал Михайличенко.

Отже, слідкуємо за руками:
1) Чувак, з 2009 року не тренував, а був запрошений у якості спортивного директора в Динамо. Коню відомо, що в Динамо ця посада - суцільна бутафорія. Спортдир Динамо нічого не вирішує і на що не впливає. А томк Лєсік сидів собі на тепленькому місці і нічого не робив. А якщо там дійсно була робота, то одразу питання - а де результат? Чому в Динамо не було ніякої стратегії футбольного розвику? Шо там по селекції (за всі роки)? Результат академії (до приходу Реброва)?
2) Коли йому вдруге дали шанс попрацювати тренером. А там розуміли, що 4 мунітора в кабінеті - це сила, з якою треба рахуваться). Не буду детально говорити про той період, це було відносно нещодавно, ви всі все пам'ятаєте. Радіти тому, що зайняли 2 місце в програній грі Колосу тільки завдяки результату в іншому матчі...я залишу це без коментарів...

Що я хочу сказати. Єдине, в чому я підтримую його, це те, що ТАК не звільняють (при умові якщо це дійсно так і було). Але підстав звільнити було більше ніж досить. А тому з його боку жалітися на атмосферу, в якій ти дуже добре себе почував нічого не роблячи і не приносячи результат...краще б взагалі мовчав. Чого він хотів цим інтерв'ю досягнуть - не відомо.