2 июня 2022 08:32
2

Шотландские болельщики: "Потрясающее выступление Украины в Глазго"

Фото - ua.depositphotos.com


(публикуется на языке оригинала)


Шотландці розчаровані поразкою у матчі з Україною. Багато хто був упевнений, що якщо шотландці і програють, то лише з власної доброї волі, щоб допомогти українцям. Але точно ніхто не очікував, що Україна зможе здобути перемогу з різницею у два голи. Багато хто не розуміє, чому Шотландія виявилася гірше готовою до матчу, ніж футболісти, які півроку не грали офіційні матчі.

Шотландці загалом визнають, що Україна була сильнішою і справедливо, що саме вона вийшла у фінал плей-офф. При цьому більшість шотландців бажають Україні обіграти Уельс та потрапити на чемпіонат світу.

Beissert: Найсильніша команда пройшла далі. Шотландія - це суцільне розчарування. Чесно кажучи, я радий, що саме Україна пройшла далі. У мене не було відчуття, що Шотландія справді хоче потрапити на чемпіонат світу. Так не можна грати, якщо ти маєш рідкісний шанс потрапити на найпрестижніший світовий турнір.

Mahoney: Україна зіграла добре. Якби обидві команди реалізували всі свої моменти, то матч все одно закінчився б перемогою України, мабуть навіть був би розгром. Прикро, що Шотландія не зіграє у фіналі, але радий, що туди потрапила саме Україна.

Airken: Сподіваюся, що Україна так само впевнено обіграє Уельс. Щиро кажучи, здивований тим, наскільки потужно та впевнено грали українці. Для них справді дуже важливо було не просто виграти, а зробити це заради своєї країни. А ось чому Шотландія більшу частину часу не мала мотивації вийти на чемпіонат світу – це питання до тренера.

Bradie: Не думаю, що хтось вірив у перемогу України перед початком матчу. Багато моїх друзів були впевнені, що Шотландія розгромно обіграє українців і вже готові були їхати до Кардіффа. Тим складніше зараз зрозуміти, що сталося на полі. Навряд чи хтось має відповідь на питання про те, чому Україна зіграла настільки добре, а Шотландія настільки погано.

Morisson: Україна не повинна була грати у кваліфікації, віддайте путівку на чемпіонат світу Україні, про що всі говорили від самого початку. Ми завжди казали: не змішуйте політику зі спортом. Але коли ми говоримо про повномасштабну війну в Європі в 21 столітті, то вже не йдеться про політику. Ми говоримо про людські життя, які є безцінними. Весь світ за Україну, окрім купки ізгоїв.

Lamont: Якби Україна не пропустила півроку через війну, то Шотландія взагалі не мала б жодних шансів відігратися. Після нашого голу ми жили надією на диво, але правда в тому, що протягом усього матчу Україна була кращою майже у всіх компонентах. І це вирок Шотландії, яка так довго готувалася до матчу, але не змогла нічого показати.

Baxter: Не уявляв, що Україна така хороша команда. Вони справді здивували. Виявляється, в Україні є багато чудових гравців. Приголомшливий виступ України у Глазго проти дуже слабкої шотландської команди, яка знову залишається без чемпіонату світу, до чого ми вже давно звикли.

Rodwell: Потрібно бути ідіотом, щоб повірити у сильну Україну та слабку Шотландію. На жаль, наші футболісти зробили все, щоби допомогти українцям вийти у фінал. А там і Уельсу доведеться допомагати Україні потрапити на чемпіонат світу. А якщо війна у цій країні продовжиться, то й у Катарі українцям допомагатимуть пройти хоча б у плей-офф. Жаль, що ми сьогодні так і не подивилися справжній футбол.

Ogston: Можна вже робити ставки на те, що Україна виграє чемпіонат світу у Катарі. Можете це розуміти як хочете. Розумні люди зрозуміють моє повідомлення.

Gibson: Україна зробила Шотландію посміховиськом. Іноді здавалося, що українці не хочуть забивати надто багато голів, щоб не кривдити гостинних шотландців. Мене не залишає відчуття, що Україна цілком могла забити 5-6 голів сьогодні, настільки серйозною була різниця у класі.

Drummond: Просто віддайте українцям золоті медалі чемпіонату світу та дозвольте решті команд зіграти у футбол. Ніколи не повірю, що сьогодні Шотландія грала на 100% своїх можливостей. Напевно, хтось переконливо попросив нашу збірну сьогодні програти.

Willis: З початку матчу стало зрозуміло, що сьогодні виграє Україна. Сумно це визнавати, але Шотландія виявилася надто слабкою навіть на тлі "розібраних" українців. Страшно уявити, з яким рахунком завершився б матч, якби Україна була на піку форми.

Boath: Можна багато жартувати на тему того, що Шотландія мала програти цей матч, але я не маю жодних сумнівів, що сьогодні ми побачили чесну гру. Україна виявилася технічно сильнішою. На жаль, Шотландія просто не мала жодних шансів на успіх проти такої сильної команди.

Dunn: Сенсація? Нічого подібного, просто Україна набагато сильніша. Не варто дивуватися, що вони виграли. Можна тільки порадіти, що ми програли з таким скромним рахунком. Все могло закінчитись набагато гірше для нас.

Lockhart: Соромно за нашу збірну. Один із найгірших матчів Шотландії за останні пару років. Рахунок 1:3 навіть не відображає того, що відбувалося на полі. Усі думали, що ми шкодуватимемо українців, але таке відчуття, що це вони вирішили нас пошкодувати.

Horsburgh: Радий, що Шотландія не стала спеціально програвати Україні. Були побоювання, що надмірний тиск політиків позначиться на футболістах і вони не гратимуть на повну силу. На щастя, ми дійсно гідно виглядали у цьому матчі і повинні були вигравати, виходити у плей-офф, але не вистачило трохи везіння.

Grory: Було багато припущень про те, що судді будуть тягнути Україну до фіналу плей-офф, але виявилося, що в цьому немає потреби. Українці і без того виявилися сильнішими. Таке відчуття, що це в нашій країні йде війна і ми не змогли нормально підготуватися до матчу. Дуже багато запитань до тренерського штабу. Не змогли утримати двох найнебезпечніших гравців України. Фінальний штурм порадував, але чому ми лише після другого пропущеного почали добре грати?

Easton: Мені здається, що Шотландія прокинулася лише після другого пропущеного голу. Ми почали грати дуже добре та моментами навіть не давали українцям вийти зі своєї половини поля. Не можу зрозуміти, чому ми не грали так із перших хвилин? Самі винні, що все так сумно для нас закінчилося.

Dallas: Був упевнений, що Україна перебуває у жахливій формі і не зможе чинити гідного опору, але вони зіграли дуже добре та справедливо пройшли далі. Звичайно, я здивований і засмучений, але не можу сказати, що довго сумуватиму. У українців мотивація зашкалювала, вони просто зіграли краще в цілому, хоча у нас були хороші шанси добути позитивний результат. Тому Шотландії потрібно навчитися грати добре з перших хвилин та реалізовувати моменти.

Wallace: Вперше плачу від щастя після поразки Шотландії. Дуже боляче, що ми не потрапили на чемпіонат світу, дуже хотілося туди потрапити, але коли я побачив цю шалену радість українців, які так сильно постраждали від війни, то моє серце не витримало. Бажаю українцям пройти Уельс та гідно виступити на чемпіонаті світу. Вболіватиму за українців не лише на полі, а й у їхній битві за країну. Україна має перемогти так само впевнено, як вона це зробила сьогодні.

Нормальні адекватні люди ці шотландці.
Скрыть
Andrij Ternopil City, але і серед них знайдете парочку зрадофілів)))